ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Το δίλημμα του Πάμπου

Ανδρέας Βιολάρης

Ανδρέας Βιολάρης

Από τη μια η Ομόνοια, από την άλλη η Εθνική και στην μέση ο Πάμπος Χριστοδούλου! Δεν γνωρίζουμε αν ο Κύπριος τεχνικός έχει και άλλες προτάσεις ενώπιόν του. Για αυτό που είμαστε σίγουροι είναι πως οι δύο συγκεκριμένες είναι υπεραρκετές για να του προκαλέσουν πονοκέφαλο.

Στο παρελθόν έχει εκμυστηρευτεί στο περιβάλλον του (δεν θυμάμαι αν το έχει κάνει και σε δημόσιες δηλώσεις του) ότι προτιμά να δουλεύει καθημερινά για τις ανάγκες ενός μεγάλου συλλόγου με πρωταγωνιστικές βλέψεις παρά την… part time δουλειά του Ομοσπονδιακού τεχνικού. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Πάμπος Χριστοδούλου θα γυρίσει την πλάτη στην ΚΟΠ και θα προτιμήσει την Ομόνοια ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα της Κύπρος και του εξωτερικού.

Στην παρούσα φάση, η Ομοσπονδία μπορεί να προσφέρει στον Κύπριο τεχνικό πράγματα που δεν μπορεί να του προσφέρει η διοίκησης των «πρασίνων». Το πρώτο έχει να κάνει το ύψος των ετήσιων απολαβών και το δεύτερο με χρονική διάρκεια του συμβολαίου.

Από πλευράς ΚΟΠ δεν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες περί επίσημων επαφών με τον πρώην Ομοσπονδιακό τεχνικό. Και αυτό είναι λογικό, από τη στιγμή που υπάρχει προπονητής αλλά και επίσημες υποχρεώσεις για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Είναι όμως κοινό μυστικό ότι έχουν γίνει συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών, όπως επίσης το γεγονός ότι η ηγεσία της ΚΟΠ επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του στον πάγκο της Εθνικής.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μάλιστα κάνουν λόγο για τετραετές συμβόλαιο που είναι έτοιμη να προσφέρει η Ομοσπονδία στον Πάμπο Χριστοδούλου και με πολύ ελκυστικούς οικονομικούς όρους. Προφανώς και η Ομόνοια δεν μπορεί να ανταγωνιστεί την πρόταση της ΚΟΠ, ειδικά ως προς την χρονική της διάρκεια.

Όλα αυτά είναι κάποιες από τις παραμέτρους που θα βάλει στη ζυγαριά ο Πάμπος Χριστοδούλου πριν πάρει την τελική του απόφαση. Και η αλήθεια είναι πως υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η τελική του επιλογή δίλημμα που τον βασανίζει: Ομόνοια ή Εθνική;

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση