ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Είναι στα χάϊ του!

Σάββας Λαζανιάς

Σάββας Λαζανιάς

lazaniass@sppmedia.com

Ο Δημήτρης Χριστοφή ήταν ένας από τους κορυφαίους -σε απόδοση- παίκτες της Ομόνοιας στο χθεσινό νικηφόρο (2-0) παιχνίδι με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ.

Σέρβιρε το πρώτο γκολ στον Νταρμπισαϊαρ και πέτυχε το δεύτερο με ένα πανέμορφο τέλειωμα. Ο Τζιήμης έκανε αμέτρητες επελάσεις από τα δεξιά και δημιούργησε αρκετά προβλήματα στους αμυντικούς της Ανόρθωσης. Αποτελούσε μια συνεχή πηγή κινδύνου για την αντίπαλη άμυνα.

Διανύει περίοδο εκπληκτικής φόρμας και ο Άκης Ιωακείμ έχει κάθε λόγο να χαμογελά. Με το χθεσινό του γκολ ο Χριστοφή έφτασε αισίως τα εφτά στο φετινό πρωτάθλημα. Ο 28χρονος ακραίος επιθετικός της Ομόνοιας βρίσκεται πολύ κοντά στο να πετύχει ένα νέο ρεκόρ καριέρας στο σκοράρισμα σε αγώνες πρωταθλήματος.

Χρειάζεται να πετύχει άλλα δυο γκολ για να καταρρίψει την επίδοση της περιόδου 2012-13, όταν σκόραρε οκτώ τέρματα στο πρωτάθλημα.

Ο Τζιήμης έχει όλα τα φόντα για να βελτιώσει την ατομική του επίδοση στο σκοράρισμα, καθώς απομένουν άλλα οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος. Αν συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς, δεν θα κάνει απλά ένα νέο ρεκόρ σκοραρίσματος αλλά θα φτάσει πολύ σύντομα σε διψήφιο αριθμό τερμάτων.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X