ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αν θέλει να ελπίζει

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Με στόχο τη νίκη παρατάσσεται σήμερα (7μμ) η Ομόνοια στο ΓΣΠ κατά της Ανόρθωσης. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα στην προσπάθεια που κάνει για να προλάβει το τρένο της Ευρώπης.

Η τελευταία φορά που έφυγε ηττημένη από εντός έδρας παιχνίδι με την Ανόρθωση ήταν τον Ιανουάριο του 2013, όταν η ομάδα του Ρόνι Λέβι επικράτησε με 3-1. Η παράδοση βέβαια δεν καθορίζει το αποτέλεσμα. Εκείνο που θα καθορίσει το αποτέλεσμα είναι η παρουσία στο σημερινό ματς και η ενέργεια που θα καταβληθεί για τη νίκη.

Χωρίς τον κόσμο τους (για τρίτη φορά φέτος σε εντός έδρας ματς) οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας καλούνται να πραγματοποιήσουν εμφάνιση για να φτάσουν στο στόχο.

Ο τραυματίες Άρνασον, Κωνσταντινίδης  και ο τιμωρημένος Φλορέσκου, μένουν εκτός ενώ είναι στην αποστολή οι Αζίζ και Κατελάρης.

Πιθανή ενδεκάδα: Παναγή στο τέρμα, στην άμυνα δεξιά ο Δημητρίου αριστερά ο Σοιλέδης, στο κέντρο της γραμμής οι Βύντρα, Καρλίτος. Στο κέντρο οι Μαργκάσα, Μπρέβελντ και προωθημένος ο Κλέιτον. Στην επίθεση αριστερά ο Κύπρου (Αζίζ), δεξιά ο Χριστοφή και στην κορυφή ο Ντάρμπισαιαρ.

Οι εξελίξεις για το θέμα του προπονητή τοποθετούνται στις αρχές της ερχόμενης βδομάδας.

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X