ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τη μοναξιά μην τη φοβάσαι

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Ντέρμπι ιδιαίτερων συνθηκών για την Ομόνοια το σημερινό. Μέσα στη δίνη των γεγονότων που προηγήθηκαν και οδήγησαν στη μη παρουσία των οπαδών της σήμερα στο στάδιο της πρωτεύουσας, αντιμετωπίζει το ΑΠΟΕΛ, έχουσα και την παράδοση εναντίον της, αφού έχει να κερδίσει τον αντίπαλο από τον Απρίλιο του 2013.

Ο χαρακτήρας του αγώνα, με βάση το παρελθόν, αλλά και την ποδοσφαιρική πρακτική, αφαιρεί τίτλους περί φαβορί και αουτσάιντερ.

Η Ομόνοια υστερεί ποιοτικά (και βαθμολογικά) από τον αντίπαλο, αλλά με βάση το τι αναφέρθηκε πιο πάνω αυτό δεν είναι εχέγγυο για το αποτέλεσμα. Μια συμπαγής Ομόνοια, με ποδοσφαιριστές που θα τρέξουν (και θα τρέξουν και θα τρέξουν…) και θα έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα στην ανασταλτική λειτουργία, αλλά και στη διατήρηση της ισορροπίας της ομάδας, μπορεί να φύγει νικήτρια από το γήπεδο.

Πιθανή ενδεκάδα: Στο τέρμα θα είναι ο Παναγή και τετράδα μπροστά του οι Δημητρίου, Κατελάρης, Βύντρα (Φλορέσκου) και Σοϊλέδης. Στον άξονα, οι Μαργκάσα και ο Τουρέ,. Επιτελικός θα είναι ο Κλέιτον. Δεξιά ο Χριστοφή, αριστερά ο Κύπρου, φορ ο  Ντάρμπισαϊαρ.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση