ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τους διώχνουν από το γήπεδο!

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Όταν ο κόσμος της Ομόνοιας δεν έχει τη δύναμη ούτε καν να εκνευριστεί γιατί έχει συνηθίσει τις …κατραπακιές, τότε τα πράγματα έχουν φθάσει σε σημείο τραγικότητας. Αυτό που είδαμε χθες από την Ομόνοια στη Λάρνακα ξεπέρασε κάθε όριο. 

Η απορία είναι το πώς είναι δυνατόν αυτή η ομάδα, με τα όποια κενά, τα οποία δημιούργησε ο ελλιπής σχεδιασμός του καλοκαιριού και τα όποια επαναλαμβανόμενα άστοχα rotation, (η όποια δικαιολογία για τη μη συμμετοχή του πιο φορμαρισμένου παίκτη της ομάδας Δημήτρη Χριστοφή στη χθεσινή αρχική ενδεκάδα, μόνο αστεία φαντάζει στο μυαλό του μέσου οπαδού), να παρουσιάζεται τόσο άσχημη. Και να γίνεται παιχνιδάκι στα χέρια του αντίπαλου.

Η Ομόνοια ήταν χθες μια ομάδα που διώχνει από το γήπεδο οποιονδήποτε θέλει να παρακολουθήσει έναν στοιχειωδώς ποιοτικό αγώνα.

«Καταρχήν να πούμε ότι η ΑΕΚ μας κέρδισε δίκαια και σε όλους του τομείς, ήμασταν τραγικοί και υστερήσαμε παντού, ήμασταν αποκαρδιωτικοί».

Αυτά είπε μετά το τέλος του αγώνα ο επί του Τύπου εκπρόσωπος της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου. Η επίσημη Ομόνοια παραδέχεται, χωρίς περιστροφές, το χθεσινό κατάντημα.

Το θέμα είναι το τι κάνει για να φτιάξουν τα πράγματα. Όσο φτιάχνονται δηλαδή, γιατί εδώ που έχει φτάσει η ομάδα δεν μπορεί να γίνουν και πολλά.

Την Τετάρτη διεξάγεται το πιο κρίσιμο ματς της σεζόν. Την κρισιμότητα του αγώνα έχουν δημιουργήσει κυρίως οι δικοί της αγωνιστικοί χειρισμοί. Αυτοί την έχουν στριμώξει στα σχοινιά.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X