ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βρέθηκε πτώμα στο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Να πει κανείς τι; Να κάνει σχολιασμό της σημερινής απόδοσης της Ομόνοιας; Να πει για το rotation, που για μια ακόμη φορά ήταν επιεικώς ατυχές;

Να πει για άλλη μια φορά για την ευκολία που δέχεται τα γκολ; Άλλα τέσσερα σήμερα, το παθητικό έχει φτάσει στα 34 τον αριθμό κι…έχει ο Θεός μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα.

Να θυμίσουμε και τι είπε ο επί του Τύπου εκπρόσωπος Ανδρέας Δημητρίου; «Καταρχήν να πούμε – είπε - ότι η ΑΕΚ μας κέρδισε δίκαια και σε όλους του τομείς, ήμασταν τραγικοί και υστερήσαμε παντού, ήμασταν αποκαρδιωτικοί. Άρα εμείς να πούμε τι;

Δεν μπήκε σήμερα στο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ η Ομόνοια. Όχι, λάθος. Μπήκε, αλλά ήταν νεκρή. Ποδοσφαιριστές που έμοιαζαν με πτώματα που κείτονταν στο χορτάρι του γηπέδου, μη παρουσιάζοντα κανένα σημείο ζωής. Χαρακτηριστικό της έλλειψης… ζωής είναι το εξής: Φίλος της Ομόνοιας, που είδε το ματς από τηλεοράσεως, μας πήρε τηλέφωνο και μας είπε ότι στο 25’ κατάλαβε ότι έπαιζε ο Γιωργαλλίδης!

Να μην αδικήσουμε το Δημήτρη Χριστοφή που ήταν ο μόνος που προσπάθησε όταν πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι. Ήταν ο μόνος «ζων οργανισμός» στο σημερινό παιχνίδι από πλευράς Ομόνοιας. Προσπάθησε να περισώσει κάτι. Αλλά αυτό σήμερα ήταν αδύνατο.

Η Ομόνοια είναι στην πέμπτη θέση στους 47 βαθμούς με την ΑΕΛ που είναι αμέσως πιο πάνω να είναι στους 51 με αγώνα λιγότερο. Το τρένο της Ευρώπης μέσω πρωταθλήματος σφυρίζει και φεύγει με την Ομόνοια πιθανότατα να μην το προλαβαίνει, ενώ την Τετάρτη είναι ο επαναληπτικός αγώνας κυπέλλου με τον Απόλλωνα. Όπου πολύ πιθανό να κριθεί η χρονιά.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X