ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Να η ευκαιρία!

Ανδρέας Βιολάρης

Ανδρέας Βιολάρης

Ντέρμπι πρόκληση, αλλά και αποδείξεων είναι για την Ομόνοια το μεθαυριανό παιχνίδι στην «ΑΕΚ Αρένα». Η πρόκληση αφορά στο βαθμό δυσκολίας που συνοδεύει ένα εκτός έδρας ντέρμπι, αλλά και στην προοπτική να προσπεράσει την ΑΕΚ και να βρεθεί για πρώτη φορά μετά από τέσσερις μήνες στην 4η θέση.

Αν το πετύχει, θα είναι ακόμα ένα μικρό βήμα προς την επίτευξη του στόχου της εξασφάλισης ευρωπαϊκού εισιτηρίου μέσω πρωταθλήματος, ενώ, παράλληλα, θα αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη δυναμική για τη δύσκολη και κρίσιμη συνέχεια. Αυτή είναι το στοίχημα ή, να προτιμάτε, η πρόκληση.

Πάμε και στις... αποδείξεις. Και οι «πράσινοι» έχουν να αποδείξουν αρκετά πράγματα. Καταρχήν, στους ίδιους τους εαυτούς τους, αλλά και στον κόσμο τους. Καλούνται να αποδείξουν ότι μπορούν να κερδίσουν οποιαδήποτε ομάδα, σε οποιαδήποτε έδρα. Κάτι που μέχρι σήμερα δεν μας έχουν πείσει ότι μπορούν να καταφέρουν.

Η ΑΕΚ είναι η μοναδική ομάδα της πρώτης τετράδας που έχει κερδίσει η Ομόνοια, αφού στα υπόλοιπα τέσσερα ντέρμπι πεντάδας γνώρισε ισάριθμες ήττας. Και το μεθαυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι μια ευκαιρία για να κάνει μια νέα αρχή, κερδίζοντας το πρώτο εκτός έδρας ντέρμπι της φετινής περιόδου.

Πέραν από τα αποτελέσματα, ο Τζον Κάρβερ και οι παίκτες του έχουν πράγματα να αποδείξουν και σε σχέση με τις εμφανίσεις τους. Καλούνται να μειώσουν τα κακά και να αυξήσουν τα καλά τους διαστήματα και να σταθεροποιήσουν επιτέλους την απόδοσή τους σε πολύ πιο ψηλά επίπεδα. Μόνο έτσι θα καταφέρουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των δύσκολων και καθοριστικών αγώνων που έρχονται.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση