ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Να βοηθήσουμε τον αδελφό μας»

Με ανακοίνωση της η Θύρα 9 τόνισε την σημαντικότητα του αυριανό αγώνα με τον Απόλλωνα και ταυτόχρονα κάλεσε τον κόσμο της Ομόνοιας να βοηθήσει έναν αδελφό – ένα συνάνθρωπο μας, με την αγορά λαχνού 2 ευρώ.

Αναλυτικά:

«Χωρίς πολλά λόγια και αναλύσεις. Ριχνόμαστε στη αυριανή μάχη κυπέλλου από το δικό μας μετερίζι, για να κάνουμε ένα αποφασιστικό βήμα στην πορεία για την επίτευξη του στόχου που προστάζει η ιστορία μας, την κατάκτηση δηλαδή του τροπαίου.

Αύριο λοιπόν μαζευόμαστε στον κεντρικό σύνδεσμο και αναχωρούμε οργανωμένα για το γήπεδο στις 16:30. Συσπειρωνόμαστε και δίνουμε δυναμικό παρών στο πέταλο, καταθέτοντας ψυχή όπως μόνο εμείς ξέρουμε και μπορούμε.

Τελευταίο αλλά πολύ σημαντικό. Ένας δικός μας αδελφός και η οικογένεια του "ζητά" την βοήθεια μας. Εμείς θα είμαστε εκεί. Κάνουμε έκκληση στο πράσινο λαό όπως συνδράμει οικονομικά αύριο στον έρανο που θα πραγματοποιηθεί. Θα υπάρχουν λαχνοί των 2 ευρώ σε όλες τις κερκίδες. Καμιά δυσκολία και κακουχία δεν μας λύγισε. Έτσι και τώρα, καμία πυρκαγιά δεν θα σταθεί εμπόδιο μας. Θα το περάσουμε μαζί σαν μια οικογένεια.

ΥΓ Πληροφορίες για τον Κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΚ τις επόμενες μέρες».

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X