ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Βάσεις για πρόκριση»

O εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου μίλησε στους Δημήτρη Χριστοφόρου και Γιώργο Παττίχη στην πρωινή εκπομπή του ΣΠΟΡ FM Κύπρου, 95.0 «Κάνε Παιχνίδι».

Αναλυτικά:

Για τον Άρνασον:

«Είναι γεγονός πως στάθηκε άτυχος πρώτα ο ποδοσφαιριστής καθώς ταλαιπωρήστε από τον τραυματισμό αλλά και η ομάδα καθώς τον απόκτησε για να βοηθήσει αλλά θα τον χάσουμε για δυο μήνες. Τις όποιες δυσκολίες έχουμε πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε σωστά με επαγγελματισμό».

Για το κύπελλο:

«Αύριο έχουμε το πρώτο παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα και πάντα στις διπλές αναμετρήσεις του κυπέλλου το πρώτο παιχνίδι είναι σημαντικό. Θα επιδιώξουμε να θέσουμε τις βάσεις για πρόκριση. Ο θεσμός του κυπέλλου μας ενδιαφέρει. Απέναντι μας έχουμε ίσως την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος αλλά θα παλέψουμε. Μπορεί να χάσαμε δυο φορές φέτος αλλά τα αποτελέσματα μας αδικούν».

Για το μήνυμα της ομάδα για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου:

«Νομίζω είναι γνωστή η αγάπη του κόσμου της Ομόνοιας για την ομάδα του. Όλοι οι Ομονοιάτες γιορτάζουν. Πέραν του status οικογενειακό ή μη η μεγάλη μας αγάπη είναι η Ομόνοια».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ:

«Από τη στιγμή που μπήκαμε στην τελική ευθεία όλα τα παιχνίδια είναι καθοριστικά και θα παίζουν όλα τα παιχνίδια καθοριστικό ρόλο για το τέλος της σεζόν. Τα λάθη μπορούν να στοιχίσουν και έτσι θα πρέπει να προσέξουμε καθώς μπαίνουμε σε μια σειρά αγώνων που τα πάντα είναι καθοριστικά».

Για Φλορέσκου:

«Ο Φλορέσκου αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού. Το αποκόμισε πριν τον αγώνα με την ΑΕΖ. Σήμερα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και από ώρα σε ώρα θα έχουμε εξελίξεις».

Για Τουρέ:

«Ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα για να ενταχθεί στην ομάδα και σιγά σιγά θα επανέλθει. Προέρχεται από παιχνίδια με υψηλές εντάσεις, και αγώνες ψηλού επιπέδου και πρέπει να επιστρέψει στους ρυθμούς. Δεν είναι τραυματίας μπορεί να αγωνιστεί».

Για την πρόσληψη του Στέντιλντ:

«Σημαντικό βήμα η πρόσληψη του Ράσμους Στένιλντ ως υπεύθυνου ανάπτυξης και προγραμμάτων Grassroots. Θα αναλάβει τα καθήκοντα από την πρώτη Απριλίου καθώς έχει υποχρεώσεις στην ομάδα που εργάζεται. Από το 2013 μέχρι σήμερα ήταν υπεύθυνος εντοπισμού ταλέντων στην Άαρχους αλλά και για τις συνεργασίες της ομάδας με άλλες 67 ακαδημίες. Είναι απόλυτα επιτυχημένος στην Δανία και στο πόστο που εργάζεται. Στην Ομόνοια θα κάνει ακριβώς αυτό, θα έχει την ευθύνη να αναπτύξει τα ταλέντα που υπάρχουν. Θα καθορίζει το πρόγραμμα των νεαρών και θα έχει την ευθύνη για εντοπισμό των ταλέντων κυρίως στην Κύπρο».

Για τις ακαδημίες και τους μελλοντικούς ποδοσφαιριστές:

«Χρειάζεται σκληρή δουλειά. Δεν θα χαριστεί κανείς σε κανένα ποδοσφαιριστή. Θα πρέπει όλοι με το σπαθί τους να κερδίσουν την θέση στην εντεκάδα, όπως έκανε ο Αντρέας Παναγιώτου και ο Αντρέας Χριστοδούλου. Θέλουμε να αναδειχθούν ταλέντα από την ομάδα καθώς όταν γίνεται αυτό υπάρχουν πολλά θετικά. Σήμερα περίπου 600 παιδιά Παγκύπρια είναι στην ακαδημία μας και έχουμε στόχο να αυξήσουμε την ποιότητα, όχι μόνο ως προς το ποδοσφαίρου αλλά και σε θέματα διατροφής, σωστής συμπεριφοράς και γενικά να συμβάλουμε ώστε να γίνουν σωστά άτομα στην κοινωνία. Δεν θα γίνουν όλα τα παιδιά επαγγελματίες ποδοσφαιριστές άρα είναι σημαντικό να γίνουν σωστά άτομα στην κοινωνία και για εμάς σωστοί Ομονοιάτες».

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Κρίμα...

Κρίμα...

Σε μια σεζόν που ο Ουκρανός έκανε σπουδάια ματς
 |  HOT SPOT