ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με μυαλό για τη νίκη

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Το σημερινό (5μμ) εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΖ είναι το τελευταίο, θεωρητικά εύκολο, για την Ομόνοια πριν από μια δύσκολη σειρά παιχνιδιών, που ενδεχόμενα θα κρίνουν εν πολλοίς το φετινό «τελικό αποτύπωμα» της ομάδας (αναφερόμαστε στα προ των πλέι οφ ματς). Όταν τελειώσει το σημερινό ματς θα κοιτάξει τον αγώνα Κυπέλου της ερχόμενης Τετάρτης με αντίπαλο τον Απόλλωνα.

 Σήμερα η Ομόνοια, που είναι το ακλόνητο φαβορί της αναμέτρησης, καλείται να επιδείξει στοιχειώδη σοβαρότητα για να διέλθει επιτυχώς τον αγώνα, προσθέτοντας τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της.

Η ενδεκάδα που θα παραταχθεί, θα είναι διαφοροποιημένη σε σχέση με το ματς κατά του Άρη, αφού δεν θα αγωνιστούν λόγω καρτών οι Ματ Νταρμπισαιαρ και Ρενάτο Μαργκάσα, ενώ είναι πολύ πιθανό να δούμε για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα τον Νικ Μπρέβελντ. Εκτός ομάδας έμεινε ο Φανος Κατελάρης που έχει υποστεί διάστρεμμα και ο τραυματίας Δημήτρης Κωνσταντινίδης.

Με βάση τις ενδείξεις, ο Τζον Κάρβερ αναμένεται να παρατάξει τους Παναγή (Κρέσιτς) στο τέρμα, στην άμυνα Φιλιώτη, Αρνασον, Βύντρα, Καρλίτος (Σοιλέδη), στο κέντρο Μπρέβελντ, Φλορέσκου, Κλέιτον, στην επίθεση Χριστοφή, στα δεξιά, Κύπρου στα αριστερά και Σιέρινταν στην κορυφή.

Στο ημίχρονο του αγώνα, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του λαχνού μετεγγραφών, με δώρο ένα GLC Mercedes, αξίας 40.000 ευρώ. Η διαδικασία της κλήρωσης θα γίνει εντός του αγωνιστικού χώρου και θα προβληθεί ζωντανά από την PrimeTel. Είχαν κυκλοφορήσει μόνο 200 λαχνοί, αξίας 500 ευρώ έκαστος, οι οποίοι έχουν εξαντληθεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X