ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Πράσινο» Sports Café

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

«Ομόνοια Sports Café». Δεν θα είναι ακριβώς αυτή η ονομασία, αλλά η ιδέα αυτή είναι. Σε προχωρημένη φάση βρίσκεται σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας η ιδέα για δημιουργία «πράσινου» αθλητικού στεκιού. 

Το συγκεκριμένο μαγαζί που αναμένεται να ανοίξει στη Λευκωσία, (για αρχή), με προοπτική εξάπλωσης και σε άλλες πόλεις, θα υπέχει μορφή νομικού προσώπου, (εταιρεία), που θα απαρτίζεται από 30 περίπου φίλους της Ομόνοιας, που θα αποτελούν τους μετόχους, που θα είναι σε ίση βάση από πλευράς συνεισφοράς λεφτών.

Δεν θα υπάρχει δηλαδή κύριος μέτοχος. Με βάση τη συμφωνία που βρίσκεται στην τελική της φάση, η Ομόνοια που θα είναι μέτοχος με μια μετοχή, (τιμής ένεκεν), θα λαμβάνει μέρος από το τζίρο του μαγαζιού και στη συνέχεια από τα ενδεχόμενα κέρδη που θα προκύψουν.

Έχει μάλιστα γίνει πρόσφατα η παρουσίαση της ιδέας και της λειτουργίας της, ενώπιον ατόμων που ενδιαφέρονται να μετέχουν.

Το Sports Cafe, που με βάση την ονομασία του θα είναι στέκι αθλητικής υφής με επίκεντρο την Ομόνοια, αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του σύντομα. «Το συντομότερο δυνατό», μας ανέφερε χαρακτηριστικά, καλά πληροφορημένη πηγή, από την «πράσινη» διοίκηση.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X