ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Αρνασον με προσωπικότητα»

24sports team

info@24sports.com.cy

O επί του Τύπου Εκπρόσωπος της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου μίλησε στους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου στην πρωινή εκπομπή του ΣΠΟΡ FM Κύπρου, 95.0 «Κάνε Παιχνίδι». Τα όσα είπε:

Άρης: «Για μας τώρα υπάρχει το ματς με τον Άρη. Θέλουμε συνεχόμενες επιτυχίες για να μπούμε στα πλει οφ με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις, Αξιόμαχος ο Άρης. Αν δεν τον προσέξεις, δημιουργεί προβλήματα. Πάμε να πάρουμε τους βαθμούς και να εκμεταλλευτούμε και το αποτέλεσμα του ντέρμπι».

Μετεγγραφές: «Επιβεβαιώσαμε ότι θέλουμε να κρατήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας παρά τις οικονομικές ανάγκες. Δεν ξεπουλάμε παίκτες. Η πρόταση που έγινε δεκτή, ήταν αυτή για τον Ορσουλιτς που ήταν πολύ δελεαστική. Ξεκινά η διαδικασία ανανέωσης συμβολαίων. Οι προσθήκες των Αρνασον, Μπρέβελντ και η σταδιακή ένταξη του Αζίζ, θα βοηθήσουν τον προπονητή».


Τουρέ: «Βασικός στην Εθνική της Μπουρκίνα Φάσο σε ματς με μεγάλους αντίπαλους. Eχει ποιότητα. Έχει άλλο ένα ματς και τον περιμένουμε».

Αρνασον: «Θετική εντύπωση. Τον ξέρουμε από το Γιούρο. Στυλοβάτης της Εθνικής Ισλανδίας, MVP στο ματς με Αυστρία. Είναι σε καλή κατάσταση. Μετεγγραφή με προοπτική. Θα δώσει στην ανασταλτική μας λειτουργία αυτό που της λείπει. Διαθέτει προσωπικότητα. Ήταν ηγέτης στην Εθνική της χώρας του. Το περιμένουμε να γίνει αυτό και στην Ομόνοια. Καθρέφτης όμως είναι το γήπεδο. Η κριτική είναι έντονη. Τον ήθελαν και άλλες ομάδες. Η παρουσία των Κάρβερ και Ντάρμπισαιαρ στην ομάδα τον έκανε να υπογράψει».

Τραυματίες: «Ο Σοιλέδης είναι αμφίβολος, το ίδιο και ο Φλορέσκου που έχει σοβαρό πρόβλημα στα δόντια. Έκανε επέμβαση. Πρόοδος για τον Κωνσταντινίδη που έρχεται αρχές Φεβρουαρίου. Επέστρεψε ο Κότσαρης. Ξεκινά δουλειά από σήμερα».

Διαρκείας: «Διατέθηκαν 1649 για τη νέα περίοδο, ενώ υπάρχουν και 500 prenium. Σύνολο 2149. Προσβλέπουμε σε μεγαλύτερο αριθμό. Ξεκίνησε η δεύτερη φάση με έκπτωση 23τοις εκατόν όλο το Φεβράρη. Στόχος να πάρουν όλοι οι περσινοί κάτοχοι και να επιστρέψουν αυτοί που δεν είχαν ανανεώσει».

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση