ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Το ιδανικό σενάριο και ο Σιέρινταν

Ανδρέας Βιολάρης

Ανδρέας Βιολάρης

Μάχη με το χρόνο δίνουν στην Ομόνοια για την ολοκλήρωση του μετεγγαφικού σχεδιασμού. Όπως αποφασίστηκε χθες, η 4η και τελευταία προσθήκη των «πρασίνων» θα αφορά κεντρικό αμυντικό, με στόχο να βελτιώσουν τη μεγαλύτερη αδυναμία που παρουσιάζει η ομάδα από το ξεκίνημα της σεζόν.

Έστω και με έξι μήνες καθυστέρηση, θα γίνει λοιπόν το αυτονόητο και το μεγάλο στοίχημα για τον Νίκο Νταμπίζα είναι να βρει ένα ποιοτικό και έτοιμο στόπερ για να ηγηθεί της άμυνας. Πέραν από τον εκλεκτό του για το κέντρο της άμυνας, ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» καλείται να κατασταλάξει στους δύο ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν από το ρόστερ.

Το ιδανικότερο θα ήταν να αποχωρήσουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής και απέδειξαν ότι δεν μπορούν να προσφέρουν αυτά για τα οποία αποκτήθηκαν. Νασιμέντο και Παντελιάδης, βάσει των όσων έχουν δείξει μέχρι σήμερα, ανήκουν σε αυτή την κατηγορία και το πιθανότερο είναι πως ένας εκ των δύο αμυντικών θα αποχωρήσουν για να ανοίξει θέση για τον στόπερ.

Εκτός και αν τρέξουν οι εξελίξεις και διαφοροποιηθούν τα δεδομένα στο κεφάλαιο «Σιέρινταν – Γιαγκελόνια». Η Ομόνοια απέρριψε και τη δεύτερη πρόταση των Πολωνών (ανερχόταν στις 100 χιλιάδες ευρώ) και μόνο αν επιστρέψουν με Τρίτη και κατά πολύ βελτιωμένη προσφορά θα εξετάσουν σοβαρά το ενδεχόμενο να παραχωρήσουν έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές τους. Νωρίτερα, θα πρέπει να αδειάσει ακόμα μία θέση για να ενταχθεί και τυπικά στο ρόστερ ο Νίκαντρο Μπρέβελντ. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο ποδοσφαιριστής που θα… κάνει χώρο για να εγγραφεί ο Ολλανδός είναι ο Αγκάγεφ, για τον οποίο επέδειξαν ενδιαφέρον κάποιες ομάδες.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση