ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεύτερο «όχι» για Σέρι

24sports team

info@24sports.com.cy

Η Ομόνοια έχει απορρίψει (και) τη δεύτερη πρόταση της Γιαγκελόνια για απόκτηση του Κίλιαν Σέρινταν, όπως αποκάλυψε στον «αέρα» της εκπομπής «Κάνε Παιχνίδι» του ΣΠΟΡ ΦΜ Κύπρου 95.0, ο Ανδρέας Δημητρίου.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, μιλώντας στους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου για την περίπτωση του Ιρλανδού στράικερ, ανέφερε πως το γεγονός και μόνο πως οι Πολωνοί εισέπραξαν δεύτερο «όχι», δείχνει πολλά σχετικά με τις προθέσεις τους για τον παίκτη.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Προβληματισμός: «Επικρατεί προβληματισμός για τις απώλειες και τις επαναλαμβανόμενες αδυναμίες. Έχουμε ψυχραιμία. Επιχειρήθηκε από το ΔΣ ανάλυση της παρουσίας με τα αρνητικά και τα θετικά. Άμεσα να εξευρεθούν οι τρόποι για άνοδο. Αρνητικά στοιχεία, η ομαδική αμυντική λειτουργία και τα σοβαρά λάθη. Ύψιστης σημασίας η δημιουργία βασικού κορμού στη νέα περίοδο. Λίγες θα είναι οι προσθήκες στη νέα περίοδο για το άλμα κορυφής. Μπορούμε γιαυτό, (τουλάχιστον θα το προσπαθήσουμε), με αυτούς τους ποδοσφαιριστές, συν κάποιες προθήκες. Δεν υπάρχει ωραιοποίηση. Ο μηδενισμός όμως είναι καταστροφικός. Υπάρχουν θετικά στοιχεία. Η ομάδα δείχνει διάθεση, ενέργεια, τρεξίματα, είναι παραγωγική, υπάρχει καλό κλίμα. Έχει αναδειχθεί ο Κατελάρης, έχει γίνει επέκταση συμβολαίου, είναι και οι συμμετοχές των Παναγιώτου, Χριστοδούλου. Γίνεται προσπάθεια για ανάπτυξη του αθλητικού κέντρου. Προσμετρείται στο όλο φάσμα, το ότι τα πλαίσια τα οικονομικά είναι στενά. Υπάρχει και το τριετές πλάνο».

Πλάνο, στόχοι: «Το πλάνο είναι ένα κομμάτι. Oι φετινοί στόχοι είναι Ευρώπη και Κύπελλο. Το πλάνο είναι μακροχρόνιο. Τους στόχους πρέπει να τους υλοποιήσουμε. Πήγε το μήνυμα με συστάσεις προς όλους».

Σχεδιασμός: «Έχουμε απορρίψει και δεύτερη πρόταση για το Σιέρινταν. Ο Ρουσιάς διαβεβαίωσε (όπως και ο εκπρόσωπος του), ότι αν υπογράψουν σε άλλη ομάδα θα ενημερώσουν το Νίκο Νταμπίζα. Δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο. Σε σχέση με την ενίσχυση, επιστρέφει ο Τουρέ, ήλθε ο Αζίζ, μπαίνει ο Μπρέβελντ, θα αποκτηθεί άλλος ένας παίκτης».

Κόσμος: «Ευχαριστούμε. Ξέρουμε ότι ο κόσμος είναι στενοχωρημένος. Στέλνουμε ξανά το μήνυμα ότι τους χρειαζόμαστε».

Λίγκα: «Έχουν γίνει επαφές. Προχωράμε. Δεν αναιρούμε ούτε γράμμα σε αυτά που είπαμε. Θα γίνει μεγάλη προσπάθεια με το κεφάλι ψηλά. Ο αριθμός εισιτηρίων είναι στον πρώτο γύρο λιγότερος από 1900 εισιτήρια. Αυτό πρέπει να προβληματίσει όλους».

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X