ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ακόμα… ψάχνονται!

Τον περασμένο Οκτώβριο είχα την.. ψευδαίσθηση πως έκλεινε οριστικά για εμένα ένας δεκαετής κύκλος καθημερινής ενασχόλησης με το ρεπορτάζ της Ομόνοιας. Μπορείτε να φανταστείτε την… ανακούφιση!

Επειδή, όμως, στη ζωή ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει, η μοίρα τα έφερε με τέτοιο τρόπο που τρεις μήνες μετά, να ‘μαι και πάλι μπροστά στον υπολογιστή να επιχειρώ να καταγράψω την άποψή μου για τα δρώμενα στην Ομόνοια.

Ένα τρίμηνο μετά, οι διαφορές στην Ομόνοια είναι ελάχιστες. Τα αποτελέσματα, η βαθμολογική θέση, οι εμφανίσεις, οι δυνατότητες και οι αδυναμίες, οι «σωστές» και οι «λανθασμένες» επιλογές από πλευράς τεχνικής ηγεσίας, παραμένουν πάνω κάτω τα ίδια.

Η σκυταλοδρομία μεταξύ ενθουσιασμού και απογοήτευσης καλά κρατεί, όπως και τα σκωτσέζικα ντους για τον κόσμο. Όπως παραμένει ίδια και η αβεβαιότητα του μέσου Ομονοιάτη για το ποιες είναι οι πραγματικές δυνατότητες και το αγωνιστικό ταβάνι της ομάδας του.

Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε τον πρώτο μήνα του 2017, μία εβδομάδα πριν κλείσει η μετεγγραφική περίοδος, οι «πράσινοι» ακόμα ψάχνονται. Η ομάδα ψάχνει ακόμα την αγωνιστική της ταυτότητα. Αναζητείται σταθερότητα στις εμφανίσεις και συνέπεια στα αποτελέσματα. Ο Τζον Κάρβερ προσπαθεί ακόμα να καταλάβει ποιο είναι το καταλληλότερο σχήμα για το ρόστερ που έχει στα χέρια του και να προσαρμόσει κάποιους ποδοσφαιριστές στα δικά του θέλω.

Στο ψάξιμο βρίσκεται ακόμα και ο Νίκος Νταμπίζας, με αποτέλεσμα να καθυστερεί η ολοκλήρωση του μετεγγραφικού σχεδιασμού. Ποιος θα φύγει, ποιος θα έρθει, σε ποιες θέσεις θα γίνει ενίσχυση…

Αυτό που προκαλεί τη μεγαλύτερη εντύπωση, δεν είναι η καθυστέρηση αλλά η αναποφασιστικότητα του Ελλαδίτη για την στελέχωση του κέντρου της άμυνας, που αποτελεί την αχίλλειο πτέρνα της ομάδας.

Είναι για να διερωτάται κανείς πως είναι δυνατόν να μην έχει αποκτηθεί ακόμη στόπερ – ηγέτης ή έστω να έχει παρθεί οριστική απόφαση ότι οι πράσινοι θα κινηθούξ προς αυτή την κατεύθυνση.

Πολύ πιθανόν το σκηνικό να ξεκαθαρίσει στη σημερινή συνεδρία. Λίγη υπομονή να δούμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της και αν θα προκύψουν εξελίξεις ή και ανακοινώσεις…

Αντρέας Βιολάρης 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X