ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Το θετικό…

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να πει κανείς για το χθεσινό παιχνίδι όπου Ομόνοια πήρε δύσκολα την τέταρτη συνεχόμενη νίκη (κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά φέτος) και συνεχίζει να βρίσκεται πλησίον της κορυφής. 

Η Ομόνοια ήταν χλωμή και χωρίς ρυθμό στην επανάληψη και δυσκολεύτηκε πολύ να φτάσει στη νίκη. Έχασε μεν ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, αλλά αυτό το γεγονός δεν αναιρεί τη χθεσινή μετριότητα.

«Σε τόσο μεγάλο μαραθώνιο θα πάρεις και παράξενους βαθμούς. Δεν ήταν όμορφη η νίκη μας, έδωσε όμως 3 βαθμούς». Αυτό ήταν το σχόλιο του Τζον Κάρβερ μετά το ματς.

Το θετικό σημείο του χθεσινού αγώνα είναι το ότι ο Άγγλος κόουτς (που λειτούργησε με αμεσότητα κατά τη διάρκεια του ματς σε μια προσπάθεια να κάνει πιο λειτουργική την ομάδα) έδωσε την ευκαιρία και σε άλλους ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν, με τον Ντάριο Κρέσιτς να κάνει επίσημο ντεμπούτο, τον Ανδρέα Παναγιώτου να παίζει το πρώτο του ολόκληρο 90λεπτο και το Σάκη Κύπρου να παίρνει μετά από καιρό σημαντικό χρόνο συμμετοχής (είχε παίξει για τελευταία φορά 90λεπτο κατά την τέταρτη αγωνιστική στο ματς με τον Εθνικό).

Είναι χαρακτηριστικό το ότι η Ομόνοια άρχισε το μάς με τέσσερις Κύπριους στην αρχική ενδεκάδα. Τους Ανδρέα Παναγιώτου, Φάνο Κατελάρη, Δημήτρη Χριστοφή, Σάκη Κύπρου ενώ ως αλλαγή πέρασε και ο Ονισήφορος Ρουσιάς

Δεν είναι εκ πρώτης όψεως σοβαρό το κτύπημα που δέχθηκε ο Δημήτρης Χριστοφή, αλλά σήμερα θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του. Δύσκολα θα είναι έτοιμος και ο Άρης Σοϊλέδης για τον αγώνα με τον Εθνικό.

Ο Νικάντρο Μπρέεβελντ, ήταν χθες στο ΓΣΖ και παρακολούθησε τον αγώνα της Ομόνοιας. Πέρασε χθες από ιατρικές εξετάσεις και μόλις υπάρξει αποχώρηση στο ρόστερ θα γίνει η εγγραφή.

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση