ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καρέ… από σπόντα

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Όλα έδειχναν ότι η Ομόνοια θα πετούσε δυο βαθμούς μέσα στο ΓΣΖ με αντίπαλο την Καρμιώτισσα. Έδειχναν… Έξι λεπτά πριν τη λήξη ο Σιέρινταν έκανε σουτ εκτός περιοχής, ο Ντραγκόγεβιτς προσπάθησε να αποκρούσει τη μπάλα, που του ξέφυγε. Ο Ντάρμπισαιρ έτρεξε και σκόραρε με κοντινή προβολή, δίνοντας τέρμα στο άγχος των οπαδών της Ομόνοιας που έβλεπαν την ομάδα τους να διατηρεί μια φλύαρη υπεροχή στην επανάληψη χωρίς να καταφέρνει να γίνει απειλητική.

Ο Τζον Κάρβερ, που έριξε στην ενδεκάδα, τους Κρέσιτς, Φιλιώτη και Κύπρου, (με τους πρώτους να κάνουν τα πρώτα τους ενενηντάλεπτα) άλλαξε πρόσωπα και σχήματα στο δεύτερο μέρος (Καρλίτος (80' Ρουσιάς), Χριστοφή (46' Σέρινταν), Κύπρου (57' Φλορέσκου)), αλλά η ομάδα δεν μπορούσε να γίνει παραγωγική, αφού δυσκολευόταν να λειτουργήσει κεντροεπιθετικά, κινούμενη σε αργό ρυθμό. Βέβαια στη δυσκολία συνέτεινε και η μαχητικότητα και σωστή τοποθέτηση των αντιπάλων που κάλυπταν το χώρο. 

Στο πρώτο μέρος πάντως η Ομόνοια ήταν πολύ καλύτερη από τον αντίπαλο, είχε ρυθμό στο παιχνίδι της κατά διαστήματα και είχε δοκάρι (30’ Κλέιτον), ενώ έχασε ευκαιρίες με το Βραζιλιάνο (4’.28’) και τον Ντάρμπισαιαρ στο 2’. Ευκαιρίες έχασε και ο αντίπαλος με κυριότερη αυτή στην αρχή της επανάληψης, που ο Ορσουλιτς έπεσε στα πόδια του Μπόλιανετς που έφευγε μόνος.

Μέτρια η εμφάνιση. Σημασία όμως έχει ότι η Ομόνοια πήρε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα και μένει στους έξι βαθμούς από την κορυφή. Έρχονται όμως δύσκολα ματς. Με Εθνικό (κύπελλο) και Απόλλωνα (πρωτάθλημα). Επιβάλλεται βελτίωση.

 

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση