ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αν έχεις Ματ, διάβαινε

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα πέτυχε η Ομόνοια η οποία έκαμψε την αντίσταση της Καρμιώτισσας, επικρατώντας με 1-0 χάρη στο γκολ που πέτυχε στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Ματ Ντάρμπισαιρ. Ο Άγγλος έφτασε αισιώς τα 16 γκολ στο πρωτάθλημα Οι «πράσινοι» μείωσαν εκ νέου τη απόσταση από την κορυφή στους έξι βαθμούς. 

Η Ομόνοια είχε την καθολική υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο όμως δεν κατάφερε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες σε κάποιο ή κάποια γκολ. Το ξεκίνημα των «πρασίνων» στο παιχνίδι ήταν εκρηκτικό. Η πρώτη μεγάλη φάση στο παιχνίδι καταγράφηκε στο μόλις στο 2ο λεπτό. O Ντάρμπισάιαρ προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Ντραγκόγεβιτς όμως το πλασέ του έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

Δυο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Κλέιτον να απολέσει μια τεράστια ευκαιρία. Ο Βραζιλιάνος σούταρε μέσα από την περιοχή με εξουδετερωμένο τον Ντραγκόγεβιτς όμως δεν βρήκε στόχο.

Ο Λιάσος Λουκά άλλαξε το σχηματισμό το Καρμιώτισσας μετά το 10ο λεπτό σε 4-4-2. Οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν όμως δεν κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 14ο λεπτό με μια άστοχη εκτέλεση φάουλ του Ταραλίδη. Στο 20’ ο Μαργκάσα προσπάθησε να νικήσει τον Ντραγκόγεβιτς με τον ίδιο τρόπο όμως ο τερματοφύλακας της Καρμιώτισσας μπλόκαρε σταθερά τη μπάλα.

Η Ομόνοια ανέβασε ξανά στροφές μετά το 25’ και έψαξε το γκολ. Στο 28’ ο Κλέιτον πλάσαρε από του πέναλτι όμως δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα προς την εστία. Δυο λεπτά αργότερα η Ομόνοια «άγγιξε» το γκολ με το Βραζιλιάνο ο οποίος έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 37’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής σούταρε από πλεονεκτική θέση όμως νικήθηκε από τον Ντραγκόγεβιτς. Οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια πολύ μεγάλη φάση για τους γηπεδούχους. Ο Μπόλιανετς έφυγε μόνος του απέναντι στον Κρέσιτς όμως δεν πρόλαβε να πλασάρει, με τον Όρσουλιτς να πέφτει με αυτοθυσία στα πόδια του και απομακρύνει τη μπάλα σε κόρνερ. Στο 63’ η Ομόνοια απείλησε με ένα σουτ του Κλέιτον το οποίο ήταν άστοχο. Στο 78’ ο Μαργκάσα έπιασε ένα χλιαρό σουτ που δεν ανησύχησε καθόλου τον Ντραγκόγεβιτς.

Στο 84’ η Ομόνοια κατάφερε να σκοράρει με κοντινή προβολή του Ντάρμπισαιρ. Ο Σέρινταν έπιασε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής, ο Ντραγκόγεβιτς απόκρουσε ασταθώς και ο Άγγλος πήρε το «ριμπάουντ» και πέτυχε ένα πανεύκολο γκολ, χαρίζοντας μια πολύ σημαντική νίκη στην ομάδα του. 

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Γκολ: 84’ Ντάρμπισαιρ

Καρμιώτισα (Λιάσος Λουκά): Ντραγκόγεβιτς, Σάλιακας, Γουϊλερ, Λοκόμπε, Ταραλίδης, Αρότσα, Αντάμοβιτς, Αλκηβιάδης (46’ Όρντος), Σταύρου (89’ Πάντος), Μονογιάν (74’ Μανογιάν), Μπόλιανετς.

Ομόνοια (Τζον Κάρβερ): Κρέσιτς, Παναγιώτου, Καρλίτος (80’ Ρουσιάς), Βύντρα, Όρσουλιτς, Κατελάρης, Μαργκάσα, Κλέιτον, Χριστοφή (46’ Σέρινταν), Κύπρου (57’ Φλορέσκου), Ντάρμπισάιαρ.

Κίτρινες κάρτες: Αρότσα (6η) – Παναγιώτου, Ρουσιάς.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση