ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ιδού ο αληθινός Κλέιτον

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Ήταν ο δημιουργός των τριών πρώτων γκολ της Ομόνοιας στη χθεσινή επιβλητική νίκη και ο σκόρερ ενός άλλου. Στο πρώτο, ακινητοποίησε με ταχυδακτυλουργικό τρόπο δυο αντιπάλους και έστειλε τη σέντρα, ενώ στα άλλα δυο, (δεύτερο και τρίτο), μοίρασε τις υπέροχες μπαλιές. Η πρώτη, σέντρα - ξυράφι, σάστισε τον αντίπαλο αμυντικό, η δεύτερη βγαλμένη με διαβήτη στηΝ πλάτη της αντίπαλης άμυνας, με στόχο τον Ντάρμπισαιαρ. 

Ο Βραζιλιάνος, στο δικό του γκολ… το τερμάτισε. Απέφυγε 4(!) αντιπάλους του, συμπεριλαμβανομένου και του τερματοφύλακα, προτού στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 5-0.

Πινελιές απίστευτης ποδοσφαιρικής ομορφιάς στο χορτάρι του ΓΣΠ, από ένα καλλιτέχνη της μπάλας. Το Σίλβα Κλειτον, που χθες έδωσε την καλύτερη του παράσταση, κατά την εν Κύπρω παρουσία του.

Του τα «έχωσαν» επανειλημμένα οι οπαδοί της Ομόνοιας μέχρι τώρα. «Άχρηστο» τον ανέβαζαν, «ξοφλημένο» τον κατέβαζαν. Μέχρι και σε προπηλακισμό του, είχαν φθάσει (θυμάστε τι είχε γίνει μετά το ματς με την Καρμιώτισσα).

Δεν είναι όμως μόνο οι οπαδοί που γκρίνιαζαν. Και εμείς, ως αθλητικοί συντάκτες, του κάναμε κριτική για την παρουσία του, που πλην κάποιων εξαιρέσεων, δεν ταίριαζε στα προσόντα του και εν πάση περιπτώσει με αυτά που ξέραμε κατά τη θητεία του στην Ελλάδα σε Μεσσηνιακό, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Λάρισα, ΠΑΟ, Ξάνθη.

Χθες μας έκανε όλους να τρίβουμε τα μάτια μας.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X