ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ούτε τυφλός να ήταν!

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Εκεί που η Ομόνοια ήταν έτοιμη να φύγει με τη νίκη από το «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ολα πήγαν στράφι. Στο… φεύγα του ματς.

 Μια απόφαση-κωμωδία του ρεφ Αναστασίου, διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του αγώνα. Ο Ερμής στο 94’ ισοφάρισε με το Μασίνουα (2-2), ενώ προηγήθηκε «καραμπινάτο» φάουλ στον κήπερ Χριστοδούλου από τον Μπενγκά. Μετά από σέντρα του Ντε Μέλο, ο Μπεγκά έκανε το φάουλ, προτάσσοντας το χέρι, στη διεκδίκηση της μπάλας, ξαπλώνοντας φαρδύ-πλατύ τον κήπερ στο έδαφος και ο Μασίνουα προ κενής εστίας έφερε το ματς στα ίσα με τον Χριστοδούλου ακινητοποιημένο στο χορτάρι.

Η Ομόνοια ήταν ανώτερη σήμερα, αλλά ο αχαρακτήριστος ρεφ είχε άλλη άποψη. Η ανωτερότητα αποτυπώθηκε με την κυριαρχία στο πρώτο μέρος, όπου έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο, έχουσα 64 τοις εκατό ποσοστό κατοχή της μπάλας και σκοράροντας μια φορά (Μαργκάσα 36)΄.

Το δεύτερο γκολ στην αρχή της επανάληψης, (εκπληκτικό γκολ-φάουλ του Κλέιτον),έκανε τα πράγματα (θεωρητικά όπως αποδείχτηκε) πιο εύκολα, με την Ομόνοια να ανακόπτει το ρυθμό του πρώτου μέρους (το κέντρο δεν διατήρησε την λειτουργικότητα του πρώτου σαρανταπενταλέπτου και ο αντίπαλος κέρδιζε τις μπάλες στο χώρο) και να δίνει την ευκαιρία στον Ερμή να βγει μπροστά και να ζητήσει το γκολ, έχων δοκάρι (Ντε Μέλο 69’) και ευκαιρία (Μασίνουα 81’). Αυτό ήταν το προμήνυμα για το τι θα ακολουθούσε. Γκολ από το Λίλλη στο 90’ και γκολ από το Μασίνουα στο 94’ .

Ο διαιτητής ήταν τραγικός, αλλά και η Ομόνοια δεν διαχειρίστηκε σωστά τα πράγματα. Μετά το 2-0 δεν έδειξε την απαιτούμενη προσήλωση στο ματς και δεν «πάτησε» τον αντίπαλο ως όφειλε να κάνει, κόβοντας του κάθε διάθεση. Άφησε τον Ερμή να αντιδράσει και παρακολούθησε μοιρολατρικά την πορεία των πραγμάτων. Πορεία που έφερε τα δυο γκολ στο τέλος.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X