ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Και οι πέτρες γνωρίζουν»

Η Ομόνοια απάντησε με νέα ανακοίνωση στον ΑΠΟΕΛ τονίζοντας όμως ότι δεν θα δώσει συνέχεια στην διαμάχη.

Αναλυτικά:

Το πώς μπορεί να είναι απειλή το να καλείς κάποιον να «γράψει αυτό που είδε», μόνο μια περιτομημένη λογική μπορεί να το εξηγήσει. Ιδιαίτερα όταν το γλύστριμα ερμηνεύεται ως εσκεμμένο κτύπημα, ο καθένας και η καθεμιά μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

Όντως η οικονομική καταστροφή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν το καλύτερο δώρο που σας έλαχε. Σε διαφορετική περίπτωση θα ήσασταν εκεί που ήσασταν και τις προηγούμενες δεκαετίες.

Για το αν έχει κόσμο που μας πιστεύει, θυμίζουμε:

-Δήλωση του κ. Κρίστιανσεν όταν ήταν προπονητής της ΑΕΚ: «Ίσως να πρέπει να αρχίσουμε να κάνουμε προπονήσεις με 10 παίκτες, είναι ο διαιτητής που αποφασίζει με πόσους θα παίζουμε, εγώ σίγουρα προτιμώ να παίζω με 11 παίκτες»

-Δήλωση του κ. Στάνγκε, πρώην προπονητή του Απόλλωνα: «Είπα στους παίχτες μου ότι για να κερδίσουν τον ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να κερδίζουμε στο 90’ με δύο τέρματα διαφορά, αλλιώς κάτι θα γίνει. Μη με ρωτήσετε τι»!

- Δήλωση Πλουτή Αβρααμ (πρώην Εκπροσώπου Τύπου ΑΕΛ) μετά από παιγνίδι με τον ΑΠΟΕΛ: «Ίσχυσε ο νόμος του ΓΣΠ που λέει ότι όποια ομάδα έρχεται εδώ, πρέπει να τελειώνει με δέκα παίκτες. Επίσης, απαγορεύεται η γηπεδούχος ομάδα να δεχθεί κόκκινη κάρτα. Κάποιους παίκτες άλλων ομάδων, φαίνεται λόγω ονόματος τους σέβονται περισσότερο οι διαιτητές».

-Ανακοίνωση Απόλλωνα, την περασμένη βδομάδα: «Το ατόπημα είναι μέρος της δίκης σας κουλτούρας και του δικού σας DNA.... τα οποία κάνετε σε πληθυντικό βαθμό κάθε Σαββατοκύριακο εδω και δεκαετίες εις βάρος όλων των ομάδων του Κυπριακού Ποδοσφαίρου, πιστοί στο δικό σας ραντεβού. Απλά η σκληρή πραγματικότητα δεν σας αρέσει και κυρίως όταν αυτή....απεικονίζει για το ποιοι πραγματικά είστε!»

Θα μπορούσαμε να εκδώσουμε βιβλίο για τα έργα και τις ημέρες του ΑΠΟΕΛ και τις δηλώσεις όσων δεν μας πιστεύουν, αλλά εάν έχετε ακόμη αμφιβολίες, μπορείτε να ψαχτείτε και μεταξύ σας:

-Δήλωση Μίλτου Βιολάρη (πρώην ΓΓ Σωματείου ΑΠΟΕΛ - προς Πρόδρομο Πετρίδη): «Το 2013 πήρες πρωτάθλημα με την φωτοβολίδα της ΑΕΛ, το 2014 τα έκανες πλακάκια με τον Ερμή ενώ το 2015 ενόχλησες και εν τέλει αγόρασες τον Προπονητή του συνεκδικητή σου (πριν από την ολοκλήρωση των play offs)»

Να αναφέρουμε πόσα παιγνίδια τελείωσε με 10 παίκτες η ΟΜΟΝΟΙΑ τα τελευταία 4 χρόνια; Ή τις κόκκινες κάρτες των Ντικουμάνα, Μπουθόν, Εσπάσαντιν, Αλωνεύτη, Μαργκάσα, Ράμος, Φοφανά, Χάρη Κυριάκου;

Και οι πέτρες γνωρίζουν ότι πριν τις καλές ευρωπαϊκές πορείες, προηγούνται οι κάλπικες πορείες στην Κύπρο.

Δεν πρόκειται να επανέλθουμε. Καλούμε τον κόσμο μας να παραμείνει ψύχραιμος, στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας και κοντά στην ομάδα. Το ΔΣ θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να προστατεύσει την ομάδα.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση