ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρωτιές Τουρέ, άνοδος Τζίμη

Η στατιστική απεικόνιση της πορείας της Ομόνοιας αποδεικνύει τη γενικότερή της άνοδο τον τελευταίο καιρό, αφού καταγράφει ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων που ξεκίνησε από την προηγούμενη διακοπή του πρωταθλήματος τον περασμένο Οκτώβριο.

Κέρδισε τα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια, μια ισοπαλία με τη Νέα Σαλαμίνα, με αποτέλεσμα να είναι στην τρίτη θέση με προοπτική και για ψηλότερα. Διατηρεί δεν την επίδοση να σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της ως τώρα.

Ατομικά, ο Μπλάτι Τουρέ κατέχει πια μόνος του τις πρωτιές για τις συμμετοχές, αφού είναι ο μόνος που ξεκίνησε και στα 11 παιχνίδια ενώ μετρά 945 λεπτά έναντι 876 του Παναγή που δεδομένα θα χάσει και τον αγώνα με την ΑΕΛ. Ο Τουρέ αναμένεται στο Τσίρειο να γίνει ο πρώτος που θα τα χιλιάσει.

Παράλληλα, σημαντική είναι και η άνοδος σε αριθμούς του Δημήτρη Χριστοφή που μοίρασε άλλη μια ασσίστ και έφτασε τις τρεις χωρίς να έχει τα πολλά λεπτά, αφού έπαιξε μόλις σε 338. Είναι δεύτερος στη σχετική λίστα πίσω από Μαργκάσα και Σέρινταν που έχουν μοιράσει από τέσσερα γκολ.

Στους σκόρερ, ο Ντάρμπισαϊρ με εννιά ξέφυγε κι άλλο από τα έξι του Σέρινταν και είναι πρώτος σκόρερ γενικά στην κατηγορία.

Δείτε τα στατιστικά:

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση