ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξανά… όπως παλιά

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Το σύνθημα το θυμούνται καλά οι Ομονοιάτες. «Πολύ μικρό το Τσίρειο για να χωρέσει τον πράσινο λαό», φώναζαν παλιότερα οι οργανωμένοι για να καταδείξουν την διαχρονικά μαζική παρουσία των Ομονοιατών στο στάδιο της Λεμεσού. Και είναι αλήθεια ότι στα χρόνια τα παλιά, όταν έπαιζε εκεί η Ομόνοια, στην ανατολική, γινόταν σταθερά το αδιαχώρητο και σε κάθε «πράσινο» γκολ, το Τσίρειο… γκρεμιζόταν.

Το ερχόμενο Σαββάτο, στο ντέρμπι με την ΑΕΛ, δεν θα δημιουργηθεί το αδιαχώρητο στη δυτική (εκεί θα καθίσουν οι οπαδοί της Ομόνοιας) αλλά η κερκίδα θα είναι γεμάτη …ζωή.

Με βάση τις εκτιμήσεις οι ενθουσιασμένοι από την εικόνα της ομάδας στο ματς με την ΑΕΚ Ομονοιάτες θα σημειώσουν τη μαζικότερη παρουσία σε φετινό εκτός έδρας αγώνα. Αναμένεται ότι το Σάββατο το βράδυ θα βρεθούν στο Τσίρειο γύρω στις 4 χιλιάδες οπαδοί της ομάδας της Λευκωσίας. Αρχίζει σήμερα (23/11) η προπώληση των εισιτηρίων.

Το βλέμμα όλων επικεντρώνεται στους Γκεόργκε Φλορέσκου και Λουκά Βύντρα, που λόγω θλάσης ήταν απόντες από το ντέρμπι με την ΑΕΚ. ο Ρουμάνος μέσος έχει καλές πιθανότητες να ενταχθεί στην αποστολή. Ο Ελλαδίτης στόπερ, όμως, δύσκολα θα τα καταφέρει.

Από το ματς του Σαββάτου θα απουσιάσει ο Παναγή, που θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του, λόγω της αποβολής του στο ματς με την ΑΕΖ. Αναμένεται ότι  την εστία της ομάδας θα υπερασπιστεί και πάλι ο Ανδρέας Χριστοδούλου.

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση