ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δύσκολος… Ιανουάριος

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Οι διεργασίες ενίσχυσης στην Ομόνοια έχουν ήδη αρχίσει. Οι προσδοκίες για Γενάρη μήνα είναι συνήθως χαμηλές. Το παζάρι αντικειμενικά δεν έχει την κινητικότητα του καλοκαιριού, αφού οι επιλογές είναι περιορισμένες, κάτι βέβαια που ισχύει για όλους.

Με βάση το τι είδαμε μέχρι τώρα, η Ομόνοια χρειάζεται ένα καλό κεντρικό αμυντικό και ένα χαφ με περισσότερο δημιουργική έφεση που να δίνει πιο γρήγορη κίνηση στην ομάδα κατά την εκδήλωση της κεντροεπιθετικής λειτουργίας. Βέβαια αυτός που αποφασίζει είναι ο Νίκος Νταμπίζας.

Με την αναμενόμενη επανεγγραφή του Ντάριο Κρέσιτς οι ενδεχόμενες προσθήκες στο δυναμικό γίνονται τρεις.

Οι προσθήκες προνοούν και αποχωρήσεις, πράγμα που σημαίνει περεταίρω επιβάρυνση στο ήδη λιτό μεταγραφικό μπάτζετ. Η μέτρια μέχρι τώρα πορεία της ομάδας δεν βοηθά τα πράγματα, από άποψη εισπράξεων ενώ ήλθαν και «καπάκι» τα δυο ματς κεκλεισμένων των θυρών.

Σημαντικά έσοδα, τα πρώτα στη σεζόν, αναμένονται στα ντέρμπι με ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ. Αυτά όμως πάνε σε μισθούς ποδοσφαιριστών. Μπορεί να υπάρχει η …ανάσα της γνωστής τριμηνίας, αλλά οι μισθοί πρέπει να καταβληθούν.

Και επειδή δεν υπάρχει κάτι που να οδηγεί στην εκτίμηση ότι έρχεται …φρέσκο χρήμα, οι κινήσεις τον Ιανουάριο, όλα δείχνουν, ότι θα είναι φειδωλές. Και αριθμητικά και …χρηματικά.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X