ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Αγκουιάρ μιλά για την απόσυρση και τον Ρονάλντο

24sports team

info@24sports.com.cy

Η έλλειψη κινήτρου να αγωνιστεί στην τρίτη κατηγορία της Πορτογαλίας και να ψάξει ομάδα στο εξωτερικό, εξαιτίας και της ηλικίας που βρίσκεται, ήταν ο λόγος για τον οποίο ο Μπρούνο Αγκουιάρ αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ο πρώην παίκτης της Ομόνοιας μίλησε στην ιστοσελίδα sapo.pt και εξήγησε την αιτία που τον οδήγησε στην απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του, σε ηλικία 35 ετών:

«Η Οριεντάλ έπεσε κατηγορία και δεν ήθελα να συνεχίσω εκεί, ούτε είχα κίνητρο να παίξω στο εξωτερικό. Η ηλικία ήδη είχε αρχίσει να με βαραίνει, δεν είναι εύκολο να να βρεις ομάδα στα 35».

Παράλληλα, ο πρώην, πλέον, μεσοεπιθετικός ρωτήθηκε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και εξέφρασε την άποψη ότι μπορεί να συνεχίσει να παίζει μέχρι τα 41 του χρόνια, ενώ εξέφρασε τη σιγουριά του ότι θα κατακτήσει και φέτος τη Χρυσή Μπάλα:

«Ένας από τους λόγους που μπορεί ο Ρονάλντο να συνεχίσει να παίζει στο ίδιο επίπεδο, είναι ότι θέλει πάντα να κερδίζει και να είναι ο καλύτερος. Για κάποιους ο Μέσσι είναι ο καλύτερος στον κόσμο, αλλά ο Ρονάλντο, με τη θέληση και τον επαγγελματισμό που επιδεικνύει κάθε μέρα, μπορεί να παίζει μέχρι αυτή την ηλικία.

Είμαι σίγουρος ότι θα την κερδίσει. Δεν υπάρχει αμφιβολία, έχοντας κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ και το Euro. Ειδικά από τη στιγμή που ο Μέσσι είχε και κάποιους τραυματισμούς. Αν όλα κυλήσουν ομαλά, ο Ρονάλντο θα κερδίσει την τέταρτη Χρυσή Μπάλα».

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση