ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άμα δεν σε θέλει…

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Στην καλύτερη της φετινή εμφάνιση και στην πρώτη όπου είχε κατοχή της μπάλας, η Ομόνοια απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος» δεν κατάφερε να κερδίσει (1-1). 

Παρά ότι σκόραρε και προηγήθηκε στο 71’ με το Ντάρμπισαιαρ δέχτηκε την ισοφάριση από κεραυνό του Τασαμπούρη στο 78΄. Ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο είχε σαφέστατη υπεροχή στο πρώτο μέρος, δοκάρι πολλές ευκαιρίες, 13 τελικές, 13 κόρνερ, 61 τοις εκατόν κατοχή της μπάλας, αλλά δεν ανταμείφθηκε μένοντας στον ένα βαθμό.

Σαφώς καλύτερη στο πρώτο μέρος με έντονη πίεση στις αρχές και το τέλος του ημιχρόνου η Ομόνοια, δεν βρήκε όμως στόχο αφού είχε δοκάρι (Κατελάρης στο 3΄) και χαμένες ευκαιρίες με τους Τουρε(2’), Σιερινταν(9’) και Ντάρμπισαιαρ μια στο 32’ (κεφάλι μόλις έξω) και δυο στο τελευταίο δίλεπτο αφού τον σταμάτησε δις ο Βεσελόφσκι. Η ανωτερότητας εκφράστηκε με 63 τοις εκατό κατοχή και 8 κόρνερ.

Με ευκαιρία του Σιέρινταν άρχισε το δεύτερο μέρος, με την Ομόνοια να συνεχίζει να έχει την υπεροχή ενώ στο 52’ ο Τσαμπούρης ανατρέπει τον Ντάρμπισαϊαρ. Μπορούσε να δοθεί πέναλτι. Από το δεκαπεντάλεπτο ο αντίπαλος ανέβηκε και στο 69’ έχασε ευκαιρία με το Μακρίεφ (την πρώτη στο ματς).

Στο 71’ γκολ, όνειρο. Σε εκδήλωση αιφνιδιασμού εκπληκτική πάσα του Χριστοφή που πέρασε στο ματς στο 57’ στο Ντάρμπισαιαρ ο Άγγλος την κράτησε λίγο, σουτ και γκολ. Στο 78’ ο Τσαμπούρης ισοφάρισε με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή. Από κει και πέρα η Ομόνοια προσπάθησε χωρίς να κυριαρχεί, αλλά άνευ αποτελέσματος.

Στον άσσο ήταν ο Παναγή και τετράδα μπροστά του οι Σοϊλέδης, Βύντρα, Φλορέσκου και Κωνσταντινίδης. Αμυντικό χαφ ο Κατελάρης, ενδιάμεσοι οι Τουρέ και Μαργκάσα. Επιτελικός ο Κλέιτον και επιθετικό δίδυμο Σέρινταν και Ντάρμπισαϊαρ. Στο 57’ μπήκε ο Χριστοφή αντί του Σιέρινταν χωρίς να αλλάξει η διάταξη, στο 85’ ο Φυλακτού άλλαξε το Τουρέ.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X