ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σημάδια των καιρών

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Έχασε την περασμένη Κυριακή η Ομόνοια από τον Απόλλωνα στη Λεμεσό και… καμιά γκρίνια. Ναι, καμία! Κάποιοι μάλιστα, (όχι πολλοί για να λέμε την αλήθεια), ένοιωθαν και ικανοποιημένοι! Κάτι δεν …βγαίνει ρε παιδιά. Μα είναι δυνατόν;

Δυστυχώς (για την Ομόνοια), είναι δυνατόν. Να υπάρχει δηλαδή τάση συμβιβασμού με την ήττα σε ντέρμπι επειδή η ομάδα έπαιξε καλά. Ασφαλώς αυτό το «καλά» τίθεται συγκρινόμενο με το τι προηγήθηκε. Και στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Στο πρωτάθλημα για παράδειγμα η ομάδα έχει δεχτεί εννέα γκολ σε έξι ματς, με την εστία της να παραβιάζεται σε όλα τα ματς.


Γιατί υπό ΚΣ, (κανονικές συνθήκες όπως μας έλεγαν στο Γυμνάσιο οι καθηγητές στο μάθημα της χημείας), αλλά και για το εκτόπισμα της Ομόνοιας, αυτό που παρατηρήθηκε είναι πρωτοφανές για την ομάδα του «τριφυλλιού» και μόνο ως αρνητικό μπορεί να χαρακτηριστεί.


Σημάδια των καιρών. Αυτός ο διαφαινόμενος συμβιβασμός του Ομονοιάτη, αυτή η αποδοχή των πραγμάτων, ερμηνεύονται με την εκτίμηση ότι ο Ομονοιάτης βλέπει την ομάδα του να μικραίνει και … το χωνεύει. Αν αυτό συνεχιστεί είναι πολύ ανησυχητικό


Γιαυτό καλά κάνουν οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας να ανεβάσουν απόδοση (αυτοί που μπορούν, γιατί δυστυχώς υπάρχουν και άλλοι που δεν μπορούν, με βάση το δείγμα που έχουμε ενώπιον μας) για να συνέλθει η ομάδα και με βάση το υπάρχον υλικό να πατήσει στο γήπεδο όσο το δυνατόν καλύτερα. Μετά υπάρχει και ο Ιανουάριος… Για να δούμε αν θα γυρίσει ο τροχός.

Αύριο Πέμπτη στις 17:30 η Ομόνοια θα δώσει φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ερμή στο «Ηλίας Πούλλος» κεκλεισμένων των θυρών.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X