ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τάση στήριξης…

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Εντονότατος είναι ο προβληματισμός ανάμεσα στα μέλη του ΔΣ της Ομόνοιας μετά και τα προχθεσινά συμβάντα στο ΓΣΠ. Οι αποδοκιμασίες του κόσμου κατά τη διάρκεια του αγώνα ήταν πιο έντονες από ποτέ, παρά το ότι η ομάδα κέρδισε τον αγώνα. Η οργή του κόσμου που ερμηνεύεται με τη φτώχια της ομάδα ολοένα και μεγαλώνει, με αποτέλεσμα τα πράγματα να τείνουν προς το να γίνουν ανεξέλεγκτα.

Η έντονη πίεση που υπάρχει δυσκολεύει το ΔΣ στο να βρει λύσεις που θα καταλαγιάσουν τα πράγματα. Ο Τζον Κάρβερ αποτελεί και αυτός στόχο, ων το πιο ευάλωτο κομμάτι του σκηνικού. Υπάρχουν και ποδοσφαιριστές που συστηματικά δεν ανταποκρίνονται, με αποτέλεσμα η απόδοση τους να προκαλεί έντονο προβληματισμό.

Επανερχόμενοι στο θέμα προπονητή, που με την ενέργεια του να αποχωρήσει νωρίς από τη σύνεντευξη Τύπου έδειξε την δυσαρέσκεια του με την κατάσταση που επικρατεί. Δεν είναι η πρώτη φορά που αποδοκιμάστηκε. Η πίεση και γιαυτόν είναι πολύ έντονη και σαφώς δεν είναι συνηθισμένος να εργάζεται σε τέτοιες συνθήκες.

Είναι γεγονός ότι η ο πλειοψηφία των μελών του ΔΣ εκτιμά ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά στις προπονήσεις, όλοι στο στενό περιβάλλον της ομάδας είναι ευχαριστημένοι από τον προπονητή, αναγνωρίζουν ότι υπάρχει εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα, αλλά προβληματίζονται σφόδρα με το ότι αυτή η δουλειά…εξαφανίζεται στο γήπεδο. Σαφώς και θα τεθεί θέμα προπονητή στη σημερινή απογευματινή (4μμ) συνεδρία του Δ.Σ της Ομόνοιας.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο έντονος προβληματισμός, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, δεν θα εκφραστεί σε πρόσωπα. Υπάρχει όλη η διάθεση από πλευράς ΔΣ για να στηρίξει την τεχνική ηγεσία και να της δώσει χρόνο για να βελτιώσει την ομάδα. Παράλληλα θα υπάρξει στενότατος έλεγχος της πορείας των πραγμάτων.

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X