ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απέχει πολύ

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

«Στόχος είναι άλλη μια νίκη σε συνδυασμό με μια εμφάνιση που θα δείξει ότι η ομάδα βελτιώνεται. Το Διοικητικό Συμβούλιο κατανοεί και συμμερίζεται τα συναισθήματα που νιώθει ο κόσμος της Ομόνοιας ,μετά τις αγωνιστικές παρουσίες που είχε η ομάδα τις πρώτες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια από όλους για να προχωρά η ομάδα με σταθερότητα, για να γίνεται ορθή αξιολόγηση και μέσα από τον εντοπισμό των αδυναμιών, να γίνονται οι ενέργειες που θα βοηθούν την ομάδα να ανεβάζει το επίπεδό της».

Αυτά είπε χθες μεταξύ άλλων ο επί του Τύπου εκπρόσωπος της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου. Ουδείς διαφωνεί με όλα αυτά.

Η νίκη επί του Εθνικού στο Δασάκι ήταν υπερπολύτιμη από κάθε άποψη και κυρίως από την άποψη της ηρεμίας που επανήλθε στους ποδοσφαιριστές. Η Ομόνοια παρουσίασε μικρή βελτίωση στο συγκεκριμένο ματς, αλλά απέχει ακόμη πολύ από την ομάδα που θα γεμίζει τον κόσμο  της που πηγαίνει στο γήπεδο (αυτό το είπε ο Νίκος Νταμπίζας στην παρουσίαση του) και φυσικά από την ομάδα των υψηλών στόχων. Οι αδυναμίες είναι ευδιάκριτες. 

Αυτό που οφείλει να κάνει η Ομόνοια  αυτή τη στιγμή για να συνεχίσει τα θετικά μηνύματα και  την οικοδόμηση μιας νέας δυναμικής είναι να κάνει δεύτερη νίκη στο ματς του ερχόμενου Σαββάτου με την Καρμιώτισσα για να αρχίσει  δειλά δειλά να ανεβαίνει μέσα στο πλαίσιο «της προσπάθειας που γίνεται για να προχωρά η ομάδα με σταθερότητα». Για να επαναλάβουμε τα λόγια του επί του Τύπου εκπρόσωπου της ομάδας.

Οι τραυματίες Δημήτρης Χριστοφή, Καρλίτος Σοάρες, Μαρίν Όρσουλιτς, Ανδρέας Παναγιώτου θα απουσιάσουν από το ματς του Σαββάτου.

 

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X