ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Άντε να συνέλθει

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Ήταν τεράστια η προχθεσινή νίκη της Ομόνοιας  επί του Εθνικού στο Δασάκι. Κάτω από τις συνθήκες της αφόρητης πίεσης  που δημιούργησαν τα γεγονότα όλη τη βδομάδα (αγωνιστικά αλλά και γενικότερα) με την αμφισβήτηση των δυνατοτήτων  της ομάδας  να φθάνει στο κατακόρυφο οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας σήκωσαν κεφάλι και κατάφεραν να βγουν νικητές μέσα σε ένα γήπεδο όπου η ομάδα τους παραδοσιακά δυσκολεύεται, ενώ παράλληλα υπήρχε η πρόσθετη δυσκολία της απουσίας  πέντε ποδοσφαιριστών. 

Η Ομόνοια βρέθηκε με την… πλάτη στον τοίχο αλλά έμεινε ζωντανή. Έγινε μία ομαδική προσπάθεια. Είναι πολύ σημαντικό πως η ομάδα ήταν καλύτερη, ως εικόνα, από όλα τα μέχρι τώρα παιχνίδια. Οι παίκτες έβγαλαν ενέργεια στο γήπεδο και πέτυχαν το στόχο τους. Το τέλος του αγώνα τους βρήκε συγκεντρωμένους στο γήπεδο μετά από προτροπή του Τζον Κάρβερ, (άκουσε και αυτός πολλά όλη την εβδομάδα), πανηγυρίζοντας έντονα. Ο Άγγλος προπονητής, τους επαίνεσε για την προσπάθεια τους και ειδικότερα για τη ψυχή που έδειξαν.

Οι τρεις βαθμοί, αλλά κυρίως η αποφόρτιση των ποδοσφαιριστών από την έντονη πίεση, τους δίνουν ηρεμία  έτσι ώστε να δουλέψουν απρόσκοπτα και βέβαια να ανακτήσουν την αυτοπεποίθηση τους.

 Είναι γεγονός ότι η Ομόνοια παρουσίασε σημάδια βελτίωσης στο προχθεσινό ματς, χωρίς βέβαια να παρουσιάζει εικόνα που αρέσει στον κόσμο. Τα περιθώρια βελτίωσης είναι πάρα πολλά. Όπως και οι απαιτήσεις του κόσμου που κουβαλάει πίσω της μια μεγάλη ομάδα.  

Επόμενο ματς, με την Καρμιώτισσα στο ΓΣΠ.

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση