ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο χαρακτήρας φαίνεται στα δύσκολα

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Οι συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες. Με κακές εμφανίσεις στην πλάτη, με την αμφισβήτηση της ομάδας και των ιδίων και την πίεση του κόσμου να φθάνει στο ζενίθ, οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας καλούνται να μαζέψουν όλες τους τις δυνάμεις, σωματικές και ψυχικές και να πάνε το Σαββάτο στο Δασάκι για να κερδίσουν τον αγώνα απέναντι σε ένα αντίπαλο που παραδοσιακά ζορίζει την Ομόνοια στο γήπεδο και ταυτόχρονο με  καλή ψυχολογία μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με τν ΑΕΛ.

Πιο δύσκολο είναι το έργο των, έμπειρων και μη, νεοφερμένων μετά την …επίσκεψη οπαδών στην προπόνηση, γιατί οι παλαιότεροι τα έχουν ξαναζήσει. Αυτό που καλούνται να κάνουν οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας είναι να μπουν στο γήπεδο και να κάνουν εμφάνιση τέτοια που να ανοίγει το δρόμο για κάτι καλύτερο.  Το θετικό  για  αυτούς είναι ότι η διοίκηση παρά τις κριτικές και την αμφισβήτηση που δέχονται τους στηρίζει. Στις χθεσινές του δηλώσεις ο πρόεδρος Δημήτρης Τζιονής επανέλαβε την  πεποίθηση του ότι η ομάδα θα δει καλύτερες μέρες

Οι Σοϊλέδης και Καρλίτος θα μείνουν εκτός δράσης για μια-δυο και τέσσερις εβδομάδες αντίστοιχα. Χάνουν τον αγώνα με τον Εθνικό Άχνας, όπως και ο Δημήτρης Χριστοφή. Αντίθετα, σε κανονικούς ρυθμούς επέστρεψαν οι Ρουσιάς και Δημητρίου. Αναμένεται ότι τη θέση του Σοιλέδη θα πάρει ο Παντελιάδης.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση