ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα λόγια είναι …αέρας

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Άπαντες όσοι μίλησαν στη χθεσινοβραδινή  εκδήλωση παρουσίασης του ρόστερ και των νέων εμφανίσεων της Ομόνοιας,  είπαν ότι η ομάδα θα βελτιωθεί.  Ο Πρόεδρος Δημήτρης Τζιονής, ο προπονητής Τζον Κάρβερ και ο αρχηγός Ρενάτο Μαργκάσα. Ο  Άγγλος προπονητής μάλιστα είπε ότι η ομάδας έχει δείξει μέχρι τώρα μόνο το 20 τοις εκατόν των δυνατοτήτων της.

Δεν είναι όμως μόνο αυτοί που μίλησαν  περί  βελτίωσης της απόδοσης. Τα ίδια είπαν και οι ποδοσφαιριστές στις δηλώσεις, που έκαναν στους εκπρόσωπους των ΜΜΕ που ήταν παρόντες στην εκδήλωση.

Καλοδεχούμενες οι δηλώσεις από τον κόσμο.  Πιο καλοδεχούμενη όμως και σαφώς πιο σημαντική είναι όμως η πράξη. Γιατί όπως λέει και η γνωστή ρήση, «τα λόγια είναι …αέρας». Ο κόσμος θέλει την ομάδα να μπαίνει στο γήπεδο και να τη χαίρεται.

Ο κόσμος θέλει το Σάββατο στο ματς με τη Δόξα να δει μια αλλαγμένη (όχι μόνο σε πρόσωπα ομάδα) που θα μπει στο γήπεδο , θα βρει ρυθμό θα επιβάλει το παιχνίδι της και θα κερδίσει καθαρά χωρίς τα «αχ και βαχ»

Σε σχέση με  την πτυχή της κατάστασης του δυναμικού που έχει  ενώπιον  του ο Τζον Κάρβερ,  ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης έχει ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπώρησε και είναι πλέον στη διάθεση του. Σε ότι αφορά στον Ονησίφορο Ρουσιά, ακολουθεί μεγάλο μέρος της προπόνησης, αλλά το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βρίσκεται στην αποστολή για τον αγώνα με τη Δόξα. Εκτός ομάδας είναι οι Δημήτρης Χριστοφή και Μάριος Δημητρίου.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X