ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τι λέχθηκε στην παρουσίαση

Πραγματοποιήθηκε το βράδι της Τετάρτης (7/09) στο «Hilton Park» η εκδήλωση για την παρουσίαση του ρόστερ και των επίσημων εμφανίσεων της Ομόνοιας, για την αγωνιστική περιόδο 2016-17.

Η επίσημη ιστοσελίδα των «πρασίνων» φιλοξενεί αναλυτικό ρεπορτάζ με αναλυτικά τα όσα λέχθηκαν.

Αναλυτικά:

Πριν από την έναρξη της εκδήλωσης, ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, κ. Αντώνης Τζιωνής, επεσήμανε σε σύντομη ομιλία του:

"Ομονοιάτισσες και Ομονοιάτες,
Φίλες και φίλοι,

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και της οικογένειας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την αποψινή σας παρουσία. Αποτελεί τρανή απόδειξη της πρόθεσής σας να αγκαλιάσετε τη φετινή προσπάθεια. Αλλά και της πίστης σας στην ομάδα και της προσήλωσής σας στα ιδανικά του συλλόγου.

Αυτή η αγάπη, αυτή η ανιδιοτέλεια και η αφοσίωση που δείχνετε προς την ΟΜΟΝΟΙΑ, αποτελούν παγκόσμιο φαινόμενο. Να είστε σίγουροι ότι αρκετοί τη ζηλεύουν και ακόμη περισσότεροι είναι αυτοί που τη φοβούνται.

Η φετινή χρονιά μπορεί να μην ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ξεκίνησε, ωστόσο, με πολλές αλλαγές και καινοτομίες. Αυτή τη φορά όχι μόνο σε πρόσωπα, αλλά και σε δομές και πρακτικές σε όλα τα επίπεδα.

Ο Τεχνικός Διευθυντής Ποδοσφαίρου, ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας και η ενίσχυση του τεχνικού επιτελείου με εξειδικευμένους επαγγελματίες αποτελούν τα πρώτα δείγματα γραφής. Θα συνεχίσουμε προς την ίδια κατεύθυνση, γιατί όπως έχουμε πει πολλές φορές, ο επαγγελματισμός είναι μονόδρομος.

Σ’ αυτή τη νέα χρονιά, επιβάλλεται να σηκώσουμε το κεφάλι και να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας αυτού του ένδοξου συλλόγου. Επιβάλλεται να συνεχίσουμε ενωμένοι, σαν μια μεγάλη οικογένεια. Πάντα να θυμόμαστε πως είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ. Και ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίζεται πάντοτε για τίτλους. Ότι δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από τη νίκη σε κάθε παιγνίδι.

Προς αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε όλοι.
 
Ομονοιάτισσες και Ομονοιάτες,

Η ομάδα σήμερα μας χρειάζεται όλους. Οι δυσκολίες παραμένουν και μαζί πρέπει να τις ξεπεράσουμε. Δεν θα κουραστώ να λέω ότι δεν περισσεύει κανένας. Μαζί πρέπει να προχωρήσουμε για να την οδηγήσουμε ξανά στις λεωφόρους των τίτλων και των επιτυχιών.

• Σας καλώ να στηρίξετε τη φετινή προσπάθεια. Σας καλώ να στηρίξετε την ομάδα μας, την ΟΜΟΝΟΙΑ. Τους ποδοσφαιριστές μας και το Τεχνικό επιτελείο.

Η ομάδα έχει ποιότητα. Γίνεται πολύ σοβαρή δουλειά στο Ηλίας Πούλλος, η οποία πολύ σύντομα θα φανεί στον αγωνιστικό χώρο και τα επιθυμητά αποτελέσματα θα έρθουν.

• Σας καλώ να στηρίξετε τα προϊόντα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: τις νέες επίσημες εμφανίσεις της PUMA, τα εισιτήρια διαρκείας, τα προϊόντα της Green Boutique, όπως και τα υπόλοιπα εμπορικά προϊόντα του συλλόγου. Πρόκειται για υψηλής ποιότητας προϊόντα τα οποία αξίζουν την υποστήριξή σας.

• Αλλά και όλους τους χορηγούς μας. Στηρίζουμε όσους μας στηρίζουν. Και αυτή η στήριξη αποκτά επιπρόσθετη σημασία σε εποχές δύσκολες.

Κλείνοντας, επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω θερμά την PUMA, τον διεθνούς εμβέλειας κολοσσό αθλητικών ειδών, για την άψογη συνεργασία και την υψηλής ποιότητας αθλητικό υλικό που μας παρέχει. Και εύχομαι, η επιστροφή στην PUMA και τις ρετρο εμφανίσεις των δεκαετιών 70 και 80 να σηματοδοτήσει την επιστροφή της ομάδας μας στους τίτλους και τις χρυσές σελίδες.

Αρχής γενομένης, από τον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τη ΔΟΞΑ στο ΓΣΠ. Το Σάββατο, η θέση μας είναι στο ΓΣΠ δίπλα στην ομάδα για να πάρουμε το τρίποντο. 

Σας ευχαριστώ ξανά για την αποψινή σας παρουσία.

ΟΜΟΝΟΙΑ Αιώνια".

Ακολούθησε η παρουσίαση του ρόστερ της ομάδας μας, η οποία έγινε κατά θέση.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
25. Ανδρέας Χριστοδούλου
13. Κωνσταντίνος Κότσαρης
18. Ντάριο Κρέσιτς
1. Κωνσταντίνος Παναγή

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
68. Ανδρέας Φραγκέσκου
15. Παντελής Κονομής
14. Εμίλ Γιόργκενσεν
 19. Ανδρέας Παναγιώτου
7. Μάριος Δημητρίου
23. Καρλίτος Σοάρες
22. Δημήτρης Κωνσταντινίδης
3. Άρης Σοϊλέδης
5. Θανάσης Παντελιάδης
48. Μάριν Όρσουλιτς
2. Μπρούνο Νασιμέντο
24. Λούκας Βύντρα

ΜΕΣΟΙ
49. Φάνος Κατελάρης
20. Γεράσιμος Φυλακτού
40. Γκεόργκε Φλορέσκου
17. Μπλάτι Τουρέ
10. Κλέιτον Σίλβα
28. Ρενάτο Μαργκάσα

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
64. Απόλλωνας Βασιλείου
16. Δήμος Χαντζάρας
8. Ονησίφορος Ρουσιάς
11. Αμίρ Αγκάγιεφ
99. Σάκης Κύπρου
9. Κίλιαν Σέρινταν
77. Δημήτρης Χριστοφή
27. Ματ Νταρμπισάιαρ

Έπειτα ακολούθησε η παρουσίαση του προπονητικού επιτελείου της ομάδας μας.

Προπονητής τερματοφυλάκων: Παναγιώτης Αγριογιάννης
Προπονητής φυσικής κατάστασης: Ηλίας Αμπατζίδης
Γυμναστής αποκατάστασης: Παύλος Κίναν
Βοηθός προπονητής: Γιώργος Σίμος
Προπονητής: Τζον Κάρβερ

Στη συνέχεια, ο αρχηγός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ρενάτο Μαργκάσα, σε σύντομη δήλωσή του ανέφερε:

"Σας ευχαριστώ για την εδώ παρουσία σας. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι όλοι στην ομάδα, προπονητές, ποδοσφαιριστές και προσωπικό, θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να επιστρέψει η ΟΜΟΝΟΙΑ στις επιτυχίες. Σας ζητώ να έχετε απαιτήσεις από εμάς και προπάντων να είστε στο γήπεδο, δίπλα μας και να παίζετε ποδόσφαιρο μαζί μας".

Ακολούθως, πήρε τον λόγο ο προπονητής της ομάδας μας, Τζον Κάρβερ, ο οποίος σημείωσε:

"Ευχαριστούμε τον κόσμο μας, αλλά και τους χορηγούς της ομάδας. Όταν ήρθα στην ομάδα, ήρθα για να δουλέψω για μεγάλο χρονικό διάστημα και όχι για μικρό. Η ΟΜΟΝΟΙΑ τα πιο παλιά χρόνια είχε πετύχει πολλές και σημαντικές επιτυχίες. Όμως τα τελευταία τέσσερα χρόνια δεν έχει σημειώσει επιτυχίες.

Ήρθα εδώ μαζί με τον κ. Νταμπίζα και την υπόλοιπη προπονητική ομάδα για να δουλέψουμε σε βάθος χρόνου. Έχουμε 14 νέους ποδοσφαιριστές. Θέλουμε να φτιάξουμε στέρεα θεμέλια. Με τη συμπαράσταση και τη βοήθεια του προέδρου και του ΔΣ, προσπαθούμε να αναπτυσσόμαστε και να βελτιωνόμαστε. Έχουμε βελτιώσει πράγματα στο προπονητικό μας κέντρο, αναπτύσσουμε την επιστημονική υποστήριξη και την τεχνολογία στο προπονητικό μας κέντρο, καθώς και αρκετά πράγματα τα οποία ο κόσμος δεν μπορεί να δει. Από την ημέρα που έχω έρθει, οι βελτιώσεις που έχουν γίνει σε πράγματα που δεν μπορεί να δει ο κόσμος, είναι πολύ μεγάλες. Και θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε.

Αυτό που τώρα πρέπει να κάνουμε, είναι να βελτιώσουμε την απόδοσή μας. Αυτό το γνωρίζουν οι ποδοσφαιριστές. Όλοι μας αποδίδουμε ακόμη το 20% των δυνατοτήτων μας και πρέπει να φτάσουμε στο 100%. Θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας για να πετύχουμε αυτό. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους, διότι αυτό είναι το πνεύμα αυτού του Συλλόγου. Αυτό που μπορώ να εγγυηθώ στον κόσμο είναι πως έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ και ήδη οι ποδοσφαιριστές έχουν δουλέψει με αφοσίωση την περασμένη βδομάδα, για να αφήσουν πίσω τους την εμφάνιση που είχαμε στον αγώνα με την Αναγέννηση.

Ας είναι αυτή η βραδιά το νέο ξεκίνημα για εμάς, για την ΟΜΟΝΟΙΑ, με νέους ποδοσφαιριστές, νέο προπονητή, νέα προπονητική ομάδα και με καλή συμπαράσταση από το Διοικητικό Συμβούλιο, η οποία ομολογουμένως μέχρι στιγμής είναι φανταστική και τους ευχαριστώ για αυτό. Περιμένουμε το παιχνίδι του Σαββάτου, για να έχουμε μία καλή απόδοση".

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, η εκδήλωση συνεχίστηκε με το δεύτερο μέρος, στο οποίο παρουσιάστηκαν οι νέες επίσημες εμφανίσεις της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.

Η 2η εμφάνιση έχει ήδη γίνει γνωστή, καθώς με αυτήν αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα μας. Ωστόσο, η 1η εμφάνιση παρουσιάστηκε στην εκδήλωση για πρώτη φορά. Πριν την παρουσίαση των στολών, ο Εμπορικός Διευθυντής της PUMA Κύπρου, κ. Πέτρος Χαραλάμπους, στην ομιλία του αναφέρθηκε ο για τη συνεργασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την PUMA, αλλά και για τις νέες εμφανίσεις της ομάδας μας.

"Παρουσιάζοντας  τις νέες εμφανίσεις  της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2016-17, θα ήθελα και εγώ να σας καλωσορίσω και να σας ευχαριστήσω για την εδώ παρουσία σας.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φέτος συνεργαζόμαστε με μία τόσο ιστορική ομάδα όπως η ΟΜΟΝΟΙΑ η οποία ανήκει στους διαχρονικά κορυφαίους πρωταγωνιστές του Κυπριακού ποδοσφαίρου και είναι η λαοφιλέστερη ομάδα της Κύπρου έχοντας στην κατοχή της 59 ποδοσφαιρικούς τίτλους από την ίδρυση της.

Εκ μέρους της PUMA, θα ήθελα να ευχηθώ ολόψυχα στην ΟΜΟΝΟΙΑ κάθε επιτυχία στην νέα ποδοσφαιρική σεζόν και να γράψει νέες λαμπρές σελίδες στην ιστορία του συλλόγου αλλά και του Κυπριακού ποδοσφαίρου.
Προτού μιλήσω για τις νέες εμφανίσεις της ομάδας επιτρέψτε μου να αναφερθώ για λίγο στην εταιρεία PUMA η οποία αντιπροσωπεύεται στην Κύπρο, Ελλάδα και Βουλγαρία από την εταιρεία SPORTSWIND από το 2013

H PUMA είναι μία από τις μεγαλύτερες αθλητικές & lifestyle  εταιρείες στον κόσμο που σχεδιάζει και αναπτύσσει υποδήματα, ενδύματα και αξεσουάρ, πρωτοπορώντας πάντα, τόσο στον τομέα της τεχνολογίας όσο και του σχεδιασμού.

Το νέο Mission Statement της PUMA, ‘’Να είναι η γρηγορότερη αθλητική εταιρεία στον κόσμο’’ αντικατοπτρίζει την νέα τοποθέτηση της  ‘’ Να είναι για πάντα πιο γρήγορη’’ (FOR EVER FASTER).

Το "FOR EVER FASTER’’ αντανακλά τα 68 χρόνια ιστορίας της  PUMA, κάνοντας ΓΡΗΓΟΡΑ προϊόντα για τους  Γρηγορότερους αθλητές στον πλανήτη με καλύτερο παράδειγμα τον γρηγορότερο άνθρωπο στον κόσμο, Usain Bolt.

Ταυτόχρονα, η νέα συνεργασία ΟΜΟΝΟΙΑΣ και PUMA, 40 ακριβώς χρόνια μετά την πρώτη μας συνεργασία πίσω στο 1976, όπως επίσης και το ότι τόσο το Σωματείο, όσο και η Εταιρία, συμπληρώνουν 68 χρόνια ζωής, καθώς και οι δύο ιδρύθηκαν το ιστορικό έτος 1948 είναι ιδιαίτερα σημαντική συγκυρία. Ευχόμαστε και αυτή συνεργασία να φέρει τις ίδιες επιτυχίες, όπως τις θρυλικές δεκαετίες των ΄70 και ’80. 

Η οικογένεια των παικτών – σταρ της PUMA στο ποδόσφαιρο περιλαμβάνει τους Sergio Agüero, Cesc Fàbregas, Olivier Giroud , Antoine Griezmann, Marco Reus, Radamel Falcao, , Mario Balotelli. Περιλαμβάνει επίσης εθνικές  ποδοσφαιρικές ομάδες, όπως την 4 φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία, Αυστρία, Ελβετία, Τσεχία, Ουρουγουάη, Γκάνα, Ακτή Ελεφαντοστού & Καμερούν, αλλά και πολλά clubs όπως Borussia Dortmund, Arsenal, Leister City, Newcastle United, ΠΑΟ και πολλές άλλες.

Θα ήταν παράλειψη μου να μην αναφερθώ και στα ιερά τέρατα του παρελθόντος PELE, EUSEBIO,  MARADONA, JOHAN CRUYFF, LOTHAR MATTHAUS και τόσους άλλους  που μας τίμησαν μεγαλουργώντας στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο χρησιμοποιώντας προϊόντα PUMA.  

ΝΕΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ: Η επιλογή των σχεδίων για τις φανέλες ήταν αρκετά δύσκολη μέσα από πολλές επιλογές και τεχνολογίες όπως η ACTV (Active) & PUMA Dry Cell. Η τελική μας επιλογή έχει στόχο να ικανοποιεί την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές της και φυσικά και τον κόσμο της.

Να παρέχουμε μοναδικές εμπειρίες στους παίκτες, οι οποίοι θα αγωνίζονται με κορυφαίας ποιότητας προϊόντα, σχεδιασμένα να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του σύγχρονου ποδοσφαιριστή. Το ίδιο και για τους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι μέσα από μία ευρεία γκάμα προϊόντων θα μπορούν να υποστηρίζουν και να τιμούν την ομάδα τους.

Οι νέες επίσημες εμφανίσεις του συλλόγου συνδυάζουν τα παραδοσιακά χρώματα της ομάδας με μια μοντέρνα και δημιουργική έκφραση, ενσωματώνοντας πάντα τις πλέον προηγμένες τεχνολογίες της εταιρείας μας.

Είναι βασισμένες σε ψηλά ποιοτικά πρότυπα και όλες έχουν ένα κοινό. Την τεχνολογία Puma Dry Cell. Πρόκειται για τεχνολογία που έχει ως σκοπό την γρήγορη απορρόφηση του ιδρώτα απομακρύνοντας την υγρασία από το δέρμα, προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη άνεση στον ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια του αγώνα κρατώντας το δέρμα στεγνό και δροσερό.

Oι στολές είναι κατασκευασμένες με υλικά κορυφαίας ποιότητας, τεχνολογίας, και λειτουργικότητας και έτσι υποστηρίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις προσπάθειες του αθλητή που τις φορά. Ελαφριές ώστε να μην επιβαρύνουν καθόλου τον παίκτη, αλλά αντιθέτως να του προσφέρουν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Επιπλέον, τα σημεία ροής του αέρα κάτω από τη μασχάλη και η πλάτη με υφάσματα Mesh, βοηθούν στη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος κατά την διάρκεια του αγώνα και δίνουν μεγαλύτερη ευκολία κινήσεων χωρίς περιορισμούς
                                                                  
Τελειώνοντας, δράττομαι της ευκαιρίας για να εκφράσω την ικανοποίηση της εταιρίας μας για τον άριστο επαγγελματισμό και το ήθος των ανθρώπων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και την άψογη συνεργασία που έχουμε έως τώρα

Εύχομαι η συνεργασία μας να συνεχιστεί για πολλά ακόμα χρόνια και οι επιτυχίες να συνοδεύουν και τις δύο πλευρές

#pumaomonoia #strongertogether "

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την παρουσίαση των εμφανίσεων, πρώτα με τη στολή τερματοφυλάκων, ακολούθως με τη 2η στολή και ακολούθως με την 1η εμφάνιση. 

Κλείνοντας, το Σωματείο μας ευχαρίστησε για μία ακόμη φορά τους χορηγούς φανέλας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Την εταιρία PUMA που σχεδίασε και δημιούργησε τις νέες στολές της ομάδας μας, την εταιρία GREE η οποία αποτελεί τον βασικό χορηγό για τη νέα αγωνιστική περίοδο, τις εταιρίες Radiological Health Care Services και Crypto Security, το λογότυπο των οποίων βρίσκεται στους ώμους της επίσημης φανέλας, την PrimeTel η οποία πέραν από τηλεοπτικός χορηγός διαθέτει το λογότυπό της στο παντελονάκι της ομάδας μας, αλλά και στην Megabet Plus, της οποίας το λογότυπο βρίσκεται επίσης στο παντελονάκι. Επίσης, ευχαριστούμε το Hilton Park για την φιλοξενία της αποψινής εκδήλωσης. Είναι σημαντικό να στηρίζουμε τις εταιρίες που στηρίζουν την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ακολούθως, για περίπου μία ώρα, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ήταν στη διάθεση του κόσμου για φωτογραφίες και αυτόγραφα, αλλά και στη διάθεση των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης για δηλώσεις.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X