ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Να γίνει ξανά... Ομόνοια

Τους ποδοσφαιριστές και τις νέες της εμφανίσεις, παρουσιάζει βράδι της Τετάρτης (7/09) η Ομόνοια, σε ξενοδοχείο της Λευκωσίας.

Μετά τους παίκτες και το τεχνικό τιμ, παρουσιάστηκε η πράσινη, πρώτη επίσημη στολή, με την οποία η ομάδα δεν έχει ακόμη αγωνιστεί, όπως και η λευκή, δεύτερη εμφάνιση, που οπτικά θυμίζει αυτήν που χρησιμοποιήθηκε για αρκετά χρόνια, κατά τις «χρυσές» δεκαετίες '70 και '80.

Αρχικά μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας Αντώνης Τζιωνής,  που ευχαρίστησε τους παρόντες, «γεγονός που δείχνει την προσήλωηση και την αγάπη τους προς την ομάδα, η οποία είναι παγκόσμιο φαινόμενο», λέγοντας συγκεκριμένα. «Η ομάδα»,  είπε «δεν άρχισε καλά, αλλά σύντομα θα βελτιωθεί. Έχουμε κάνει αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, όχι μόνο σε πρόσωπα αλλά σε δομές και πρακτικές. Ο επαγγελματισμός είναι για εμάς μονόδρομος, η Ομόνοια δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από τους τίτλους και τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Πιστεύουμε όλοι στην ομάδα και θα την στηρίξουμε, αρχής γενομένης με το παιχνίδι με τη Δόξα, το Σαββάτο στο ΓΣΠ».

Ο Μαργκάσα, ως αρχηγός είπε ότι: «θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να επιστρέψει η Ομόνοια στις επιτυχίες και μιλώ εκ μέρους όλων, ποδοσφαιριστών και τεχνικού επιτελείου. Ζητούμε από τον κόσμο να είναι δίπλα μας για να μας βοηθήσει και φυσικά να έχει απαιτήσεις από εμάς».

Ο Τζον Κάρβερ από τη μεριά του είπε ότι: «Ξέρω ότι η Ομόνοια έχει πέντε να έχει επιτυχίες. Ήρθαμε εδώ και θέλουμε να χτίσουμε κάτι στέρεο. Έχουμε στόχο να μείνουμε αρκετό καιρό εδώ. Η ομάδα δεν άρχισε καλά. Έχουμε βγάλει όμως μόνο το 20% των δυνατοτήτων μας και θέλουμε να φθάσουμε στο 100%. Γίνεται πολλή δουλειά σε όλους τους τομείς. Ευχαριστούμε το ΔΣ για την στήριξη».

Δείτε κάποιες φωτογραφίες, ενώ οι υπόλοιπες είναι στη σελίδα μας στο facebook (facebook.com/24sports).

Πως κάλυψε live την παρουσίαση το 24sports:

21:10 - Οι ποδοσφαιριστές υπογράφουν αυτόγραφα στους φίλους της ομάδας, οι οποίοι τους έχουν πολιορκήσει.

21:00 - Ακολουθεί η παρουσίαση της φανέλας. Με τον Μαργκάσα να φοράει την πρώτη στολή, την πράσινη, τη λευκή (Β' στολή) ο Νταρμπισάιαρ και ο Παναγή αυτήν του τερματοφύλακα.

20:52 - Ο Μαργκάσα, ως αρχηγός είπε ότι «θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να επιστρέψει η Ομόνοια στις επιτυχίες και μιλώ εκ μέρους όλων, ποδοσφαιριστών και τεχνικού επιτελείου. Ζητούμε από τον κόσμο να είναι δίπλα μας για να μας βοηθήσει και φυσικά να έχει απαιτήσεις από εμάς».

Ο Τζον Κάρβερ από τη μεριά του είπε ότι: «Ξέρω ότι η Ομόνοια έχει πέντε να έχει επιτυχίες. Ήρθαμε εδώ και θέλουμε να χτίσουμε κάτι στέρεο. Έχουμε στόχο να μείνουμε αρκετό καιρό εδώ, η ομάδα δεν άρχισε καλά. Έχουμε βγάλει όμως μόνο το 20% των δυνατοτήτων μας και θέλουμε να φθάσουμε στο 100%. Γίνεται πολλή δουλειά σε όλους τους τομείς. Ευχαριστούμε το ΔΣ για την στήριξη».

20:46 - Το μικρόφωνο παίρνει ο τεχνικός της ομάδας, Τζον Κάρβερ και απευθύνει λόγο στους παρευρισκόμενους.

20:45 - Συνέχεια με προβολή διαφόρων βίντεο για τα εισιτήρια διαρκείας.

20:40 - Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση του τεχνικού τιμ.

20:34 - Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση των παικτών, σειρά παίρνει το προπονητικό τιμ.

20:23 - Στην σελίδα μας στο facebook (facebook.com/24sports) έχουν ήδη ανέβει οι πρώτες φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης.

20:18 - Παρουσιάστηκαν οι τερματοφύλακες και οι αμυντικοί της ομάδας.

20:15 - Δείτε φωτογραφίες απ' την εκδήλωση.

20:07 - Απών από την παρουσίαση ο Κωνσταντίνος Κότσαρης, λόγω αναπάντεχης υποχρέωσης, όπως λέχθηκε από τον Ανδρέα Δημητρίου, εκπρόσωπο τύπου της ομάδας.

20:01 - Ξεκίνησε η παρουσίαση των παικτών. Ο χώρος που υπάρχουν καρέκλες έχει γεμίσει και υπάρχει και κόσμος που είναι όρθιος.

19:55 - Ο πρόεδρος της ομάδας Αντώνης Τζιωνής, ευχαρίστησε τους παρόντες, «γεγονός που δείχνει την προσήλωηση και την αγάπη τους προς την ομάδα, η οποία είναι παγκόσμιο φαινόμενο», λέγοντας συγκεκριμένα. «Η ομάδα»,  είπε «δεν άρχισε καλά, αλλά σύντομα θα βελτιωθεί. Έχουμε κάνει αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, όχι μόνο σε πρόσωπα αλλά σε δομές και πρακτικές. Ο επαγγελματισμός είναι για εμάς μονόδρομος, η Ομόνοια δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Πιστεύουμε όλοι στην ομάδα και θα την στηρίξουμε, αρχής γενομένης με το παιχνίδι με τη Δόξα, το Σαββάτο στο ΓΣΠ».

19:50 - Δεν έχει ξεκινήσει ακόμη η εκδήλωση, την ώρα που συνεχίζεται η προσέλευση.

19:40 - Η προσέλευση συνεχίζεται, κάτι που σημαίνει πως θα υπάρξει μία μικρή καθυστέρηση.

19:31 - Αρκετοί φίλοι της ομάδας παρόν για να δουν από κοντά τόσο τη νέα φανέλα, αλλά και τους παίκτες.

Περισσότερα, σε λίγο....

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Κρίμα...

Κρίμα...

Σε μια σεζόν που ο Ουκρανός έκανε σπουδάια ματς
 |  HOT SPOT