ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ρομαρίκ, νούμερο δυο

24sports team

info@24sports.com.cy

Από τη στιγμή που οι οπαδοί της Ομόνοιας έχουν χωνέψει ότι η τακτική στο σχεδιασμό  της ομάδας είναι της σχολής «σπεύδε βραδέως» και υπάρχει ως εκ τούτου η μεγάλη πιθανότητα, η μια εναπομείνασα κίνηση ενίσχυσης να γίνει στο «παρά πέντε», (κάτι που έγινε πέρυσι με το Ρομαρίκ, που γράφτηκε την υστάτη), στρέφουν κυρίως την προσοχή τους στην αυριανή αναμέτρηση της ομάδας τους με την Αναγέννηση Δερύνειας, προσβλέποντας στη νίκη, αλλά και στην αγωνιστική βελτίωση σε σχέση με την απογοητευτική εικόνα της πρεμιέρας.  

Δυσαρεστημένος από την εμφάνιση εμφανίστηκε μετά το ματς και ο Τζον Κάρβερ που φρόντισε όλη την εβδομάδα να… συμμορφώσει τους παίκτες του.
 
Αναμένεται ότι ο  Άγγλος τεχνικός  θα προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα της Ομόνοιας, για το παιγνίδι. Μια από αυτές είναι  η επάνοδος του Όρσουλιτς στο αρχικό σχήμα για να αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας με τον Νασιμέντο. Πιθανή είναι η μετακίνηση του Μαργκάσα στο κέντρο  με τη θέση  στο αριστερό άκρο της άμυνας,  να διεκδικούν οι Σοιλέδης και Παντελιάδης ενώ πιθανή είναι και η επανεμφάνιση, ως βασικού, του Καρλίτος.

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση