ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παραδόθηκε το OPEL Corsa στον τυχερό

Στον τυχερό της κλήρωσης του λαχνού οικονομικού ενίσχυσης της Ομόνοιας, παραδόθηκε σήμερα το αυτοκίνητο που κέρδισε.

Η ανακοίνωση:

Παραδόθηκε σήμερα (25/08) το αυτοκίνητο OPEL Corsa στον Δρ. Λώρη Κυριάκου, ο οποίος ήταν ο κάτοχος του τυχερού λαχνού με αριθμό 12950, που κέρδισε το δεύτερο μεγάλο δώρο του λαχνού οικονομικής ενίσχυσης του Σωματείου μας.

Η παράδοση του αυτοκινήτου πραγματοποιήθηκε από τον Υπεύθυνο Showroom Καϊμακλίου της Geo. Pavlides & Araouzos, κ. Μιχάλη Βενιζέλου, στην παρουσία του β΄ Αντιπροέδρου του Σωματείου μας, κ. Λάκη Πολυκάρπου.

Ο Δρ. Λώρης Κυριάκου, κατά την παράδοση του αυτοκινήτου, επεσήμανε:

"Η συμμετοχή μας στην προσπάθεια για οικονομική σωτηρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν έχει ως κίνητρο να κερδίσουμε κάποιο δώρο, αλλά γίνεται με ανιδιοτέλεια και αγνή αγάπη προς το Σωματείο. Μοναδική μας έγνοια είναι να βοηθήσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ να απαλλαγεί από το οικονομικό βάρος, που μοιραία δυσκολεύει τον τρόπο λειτουργίας της. Με αυτόν τον τρόπο σκέφτονται όλοι οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ. Είναι με ικανοποίηση που διαπιστώνω την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο οικονομικό, η οποία είμαι βέβαιος ότι θα συνεχιστεί. Ευχαριστώ θερμά την ΟΜΟΝΟΙΑ για το αυτοκίνητο. Θα είμαι πάντα εκεί, δίπλα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, για τη βοηθώ με όλες μου τις δυνάμεις".

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση