ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο χρόνος πάει, παίκτες έρχονται;

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Δυόμιση μόλις βδομάδες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος (ο μήνας έχει τρεις σήμερα) και σχεδόν ένα δεκαπενθήμερο μετά τον επαναληπτικό αγώνα με τη Μπειτάρ για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λινγκ, το φλέγον θέμα της ενίσχυσης της ομάδας παραμένει εκκρεμές. Εκκρεμές παραμένει και το θέμα των αποχωρήσεων (ενδεχόμενα να είναι δύο). 

Η φημολογία από τον αγωνιούντα πράσινο λαό δίνει και παίρνει με τις εκτιμήσεις να θέλουν τρεις, πιθανόν και τέσσερις προσθήκες.  Είναι αυτονόητο ότι όσο περισσότερο αργούν οι προσθήκες, (γιατί έχουν ήδη αργήσει), τόσο δυσκολότερο γίνεται το έργο της τεχνικής ηγεσίας όσον αφορά την ένταξη τους στην ομάδα. Θα είναι πάντως πλεονέκτημα αν έλθουν στην ομάδα ποδοσφαιριστές που να έχουν ήδη κάνει προετοιμασία.

Με την πορεία που έχουν πάρει τα πράγματα, είναι και κάποιοι που έχουν αρχίσει να σκέφτονται και το ενδεχόμενο της εισόδου της ομάδας στο πρωτάθλημα με το παρόν ρόστερ. Το οποίο, με βάση όλες τις εκτιμήσεις και τα εντός γηπέδου πεπραγμένα, …έχει θέματα. 

 

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση