ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μένει στη φανέλα η Megabet

Ανανέωσε τη συνεργασία της με την Megabet η Ομόνοια, όπως ενημερώνει μέσω ανακοίνωσης.

Αναλυτικά:

«Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία στοιχημάτων MEGABET PLUS LTD, για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ και η MEGABET PLUS LTD ήδη μετρούν έναν απόλυτα επιτυχημένο χρόνο συνεργασίας, με την επαγγελματική σχέση που έχει αναπτυχθεί να εδράζεται στον αλληλοσεβασμό και την ειλικρίνεια. Η συνεργασία αυτή αποφέρει σημαντικά οφέλη τόσο στην ΟΜΟΝΟΙΑ, όσο και στην MEGABET PLUS LTD.


Το λογότυπο της MEGABET PLUS LTD θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πίσω μέρος του παντελονιού των επίσημων εμφανίσεων της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Με τη συνέχιση της χορηγικής συνεργασίας, η εταιρεία θα συνεχίσει να λαμβάνει την προβολή που προσφέρει το ελκυστικό χορηγικό πακέτο που προσφέρει η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Η εταιρεία στοιχημάτων MEGABET PLUS θεωρείται μια από τις κορυφαίες εταιρίες στην Κύπρο, με περισσότερα από 110 καταστήματα. Παράλληλα, προσφέρει έναν μεγάλο αριθμό αγώνων και αγορών, στις καλύτερες αποδόσεις. Η MEGABET PLUS LTD προσφέρει ίσως την μεγαλύτερη γκάμα αγορών για στοίχημα με όλα τα δημοφιλή σπορ, ποδόσφαιρο, καλαθόσφαιρα, Formula 1, μπιλιάρδο, τένις, αγώνες στίβου, πετόσφαιρα, γκόλφ, πυγμαχία, cricket, rugby, baseball, χειροσφαίριση, χόκεϊ, χόκεϊ επί πάγου, futsal, αμερικανικό ποδόσφαιρο, darts, υδατοσφαίριση, WRC, moto GP, ποδηλασία, διαγωνισμός τραγουδιού eurovision και κινηματογραφικά βραβεία oscar. Κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, διαθέτει εμπειρία στον τομέα, πολύ καλή γνώση της αγοράς και άρτια οργανωμένο και αποτελεσματικό τμήμα αναλύσεων.

Η απόφαση της MEGABET PLUS LTD να βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας και για τη νέα αγωνιστική περίοδο, δηλώνει την έμπρακτη στήριξη της εταιρείας στην προσπάθεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και επισφραγίζει την καλή της σχέση με την ομάδα».

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X