ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ψήλωσε! Ετοιμάσου…

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Ανδρέας Φιλιώτης, Εμίλ Γιόργκενσεν επιστρέφουν από τους τραυματισμούς τους, ο Μλάτι Τουρέ έχει δηλωθεί, ενώ στο δυναμικό προστέθηκαν οι Άρης Σοϊλέδης και Μπρούνο Νασιμέντο.

Δεν υπάρχει ακόμη σιγουριά για το Δημήτρη Χριστοφή, που θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά σήμερα ή αύριο, ενώ απών από την αναμέτρηση της ερχόμενης Πέμπτης θα είναι με βάση όλες τις ενδείξεις ο Ζιγκί Μπατιμπαγκά που θα περάσει αύριο από ιατρική εξέταση.  

Πέραν αυτών υπάρχει και η βελτίωση του βαθμού ετοιμότητας του Σίλβα Κλέιτον, που με την λαμπρή παρουσία του άνοιξε το δρόμο για τη νίκη επί των Αρμενίων της Μπάνατς.


Μπάνατς ε; Πάει αυτή. Υπάρχει στην πορεία ψηλότερο εμπόδιο. Το παιχνίδι της Πέμπτης με τη Μπεϊτάρ, στη Ιερουσαλήμ. Όσα εσωτερικά προβλήματα και αν περνά αυτές τις μέρες η Ισραηλινή ομάδα (κάνουμε σήμερα εκτενή αναφορά σε άλλο ρεπορτάζ) παραμένει δυνατός αντίπαλος για την Ομόνοια που οφείλει να παρουσιαστεί πολύ καλύτερη από ότι στο ματς με τους Αρμένιους.

Οι αδυναμίες της ομάδας στο ματς εκείνο δεν πρέπει να εμφανιστούν. Με δυσλειτουργικό δημιουργικά κέντρο και ευάλωτη άμυνα, η Ομόνοια δεν υπερβαίνει το εμπόδιο αυτό. Θα σκοντάψει. Κάτι που για …χίλιους δυο λόγους δεν το θέλει με τίποτα.

Σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές επανέρχονται στις προπονήσεις.

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση