ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βγήκαν μαχαίρια στη Μπειτάρ!

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

«Στα μαχαίρια» βρίσκονται ο ιδιοκτήτης της  αντιπάλου της Ομόνοιας Μπειτάρ, Ελι Ταμπίμπ με τον ποδοσφαιριστή Ομέρ Ατζίλι, που  κατά τη γενική εκτίμηση αποτελεί τον σταρ της ομάδας. 

Ο καυγάς των δυο ανδρών κρατάει εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα και οφείλεται σε οικονομικούς λόγους, αφού ο ποδοσφαιριστής νιώθει τον εαυτό του ριγμένο, ενώ έχει λαμβάνειν χρήματα από το σωματείο.

Ο δε Ταμπίμπ από την πλευρά του φέρεται διατεθειμένος να τον παραχωρήσει. Όλα δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου η αποχώρηση του. 

Η συγκυρία τυγχάνει εκμετάλλευσης από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τη Μακάμπι Χάιφα που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον ποδοσφαιριστή.

Με βάση δημοσιογραφικές πληροφορίες από το Ισραήλ οι δυο πλευρές είναι αποφασισμένες να αποταθούν σε δικηγόρο ορισμένο από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Ισραήλ (αυτό προβλέπεται από τους κανονισμούς) για να καθοριστεί η τιμή πώλησης του παίκτη!

Το πράγμα όμως... αγριεύει. Σύμφωνα με πληροφόρηση που λάβαμε πριν από λίγο, αύριο ο  ιδιοκτήτης της ομάδας Ελι Ταμπίμπ έχει συγκαλέσει συνέντευξη Τύπου με θέμα τις εξελίξεις στο θέμα Ομέρ Ατζίλι, αλλά και για το μέλλον του ιδίου στο σύλλογο!


 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X