ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όλη η ομιλία Δώρου Σεραφείμ (2)

Η συνέχεια της ομιλία του προέδρου της Ομόνοιας, κ. Δώρου Σεραφείμ, κατά την Τακτική Εκλογική Γενική Συνέλευση:

ΜΑΡΚΕΤΙΝΙΓΚ - ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Η επιτυχής, παραγωγική και δημιουργική λειτουργία του Τμήματος Μάρκετινγκ, είναι απαραίτητη για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Αυτός είναι ένας τομέας, στον οποίο επενδύσαμε. Βασικός στόχος είναι η αξιοποίηση, στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, του ισχυρού Brand Name της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, το οποίο αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα στην Κύπρο και εγγυάται αποδοτικές και κερδοφόρες συνεργασίες.

Όσο αφορά τον μεγάλο χορηγό, έχει ολοκληρωθεί το συμβόλαιό μας με τη Cytamobile Vodafone και το Σωματείο βρίσκεται σε αναζήτηση νέας μεγάλης συνεργασίας. Ήδη γίνονται επαφές και συζητήσεις με μεγάλες εταιρίες και οργανισμούς, με στόχο να προκύψει μία νέα συνεργασία, για αντικατάσταση του μεγάλου χορηγού.

Παράλληλα, έχουμε συμφωνήσει με τη Megabet Plus LTD και την Crypto Security, για ανανέωση της συνεργασίας μας και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Επαφές γίνονται και με άλλες εταιρίες, που θέλουν να επωφεληθούν των οφελημάτων του χορηγικού πακέτου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Αυτή τη στιγμή η ΟΜΟΝΟΙΑ διαθέτει στην αγορά τρία δικά της προϊόντα, την Μπύρα, το Νερό και την OMONOIA Cola. Πρόκειται για ποιοτικά προϊόντα, τα οποία ικανοποιούν τις υψηλές απαιτήσεις του κόσμου της ομάδας μας.

Στο σημείο αυτό, θα πρέπει να επισημάνουμε πως από τις πωλήσεις των προϊόντων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, προκύπτουν μεγάλα οικονομικά οφέλη για το Σωματείο. Αυτό είναι κάτι που θα επιβεβαιώσετε από την ανάλυση των οικονομικών δεδομένων.

Επίσης, συνεχώς εξετάζονται και αξιολογούνται προτάσεις που υποβάλλονται στο Σωματείο μας, για δημιουργία νέων προϊόντων, ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχουμε προχωρήσει σε σύναψη συμφωνίας.

Περισσότερα για την δράση του Τμήματος Μάρκετινγκ, μπορείτε να μάθετε διαβάζοντας την έκθεση δράσης που έχετε ενώπιόν σας.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Σε μία ακόμα χρονιά, κατά την οποία το Σωματείο μας κατέβαλε αγώνα οικονομικής επιβίωσης, κύριο μέλημα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ήταν να παρέχει τα απαραίτητα εχέγγυα στα ταλέντα μας, ούτως ώστε να βελτιωθούν σαν ποδοσφαιριστές, αλλά και σαν άνθρωποι.

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας, θεωρούμε πως αρκετοί ποδοσφαιριστές που αποτελούν το Κέντρο Επίλεκτων, σύντομα θα είναι σε θέση να συμπεριληφθούν στο έμψυχο δυναμικό της πρώτης ομάδας. Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως 16 ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας, έχουν κληθεί στις Εθνικές ομάδες μέχρι 19 ετών.

Επιπλέον, δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση στις αθλητικές εγκαταστάσεις που χρησιμοποιεί η Ακαδημία, τις οποίες αναβαθμίσαμε, στο μέτρο των οικονομικών μας δυνατοτήτων. Βέβαια, αναγνωρίζουμε ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και προς αυτήν την κατεύθυνση είναι υποχρεωμένη να συνεχίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Στο σημείο αυτό, θα πρέπει να τονίσω πως ο Τεχνικός Διευθυντής της Ομάδας μας, κ. Νίκος Νταμπίζας, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου. Επεξεργάζεται συγκεκριμένο πλάνο, το οποίο με την προσαρμογή του στις οικονομικές δυνατότητες του Σωματείου μας, μπορεί να εφαρμοστεί και να αποδώσει "καρπούς". Έχει καταθέσει συγκεκριμένες εισηγήσεις, οι οποίες θα πρέπει να εξεταστούν με κάθε σοβαρότητα και προσοχή.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την δράση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου, μπορείτε να διαβάσετε στις Έκθεση που έχετε ενώπιόν σας.

ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ / ΦΟΥΤΣΑΛ / ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ / ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Πρωταγωνιστική πορεία ακολούθησαν την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε τα Τμήματα Πετόσφαιρας, Φούτσαλ και Ποδηλασίας.

Στην Πετόσφαιρα έγινε εξαιρετική δουλειά. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους αποτελούν το Τμήμα. Η ομάδα μας κατέκτησε και τους τρεις τίτλους, Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Σούπερ Καπ, ενώ πραγματοποίησε και αξιόλογη Ευρωπαϊκή πορεία. Μάλιστα, η ομάδα πετόσφαιρας καταγράφει και ένα εντυπωσιακό ρεκόρ, καθώς έχει επιτύχει 26 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις και κυνηγά το ρεκόρ που έχει δημιουργήσει η Ανόρθωση στη δεκαετία του ΄80. Το φετινό ήταν το πρώτο νταμπλ στην ιστορία του Τμήματος Πετόσφαιρας. Είμαστε βέβαιοι πως ανάλογες επιτυχίες, θα σημειωθούν και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το Τμήμα Φούτσαλ κατέβαλε αξιοπρεπέστατη προσπάθεια, ωστόσο τερμάτισε στη 2η θέση της βαθμολογίας και έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του κυπέλλου. Η ομάδα των U21 τερμάτισε στη 2η θέση, δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή, χάνοντας για πρώτη φορά το πρωτάθλημα στα έξι χρόνια του θεσμού. Η ομάδα U17 τερμάτισε στην 4η θέση στο πρωτάθλημα, ωστόσο στο θεσμό του κυπέλλου με επιβλητικές νίκες κατάφερε να κατακτήσει το τρόπαιο.

Στο Τμήμα Καλαθόσφαιρας, ο στόχος ήταν ξεκάθαρος από το ξεκίνημα. Επιδίωξή μας ήταν, έχοντας τον χαμηλότερο προϋπολογισμό στην α΄ κατηγορία, να δημιουργήσουμε τις βάσεις και τις υποδομές, για να μπορέσει να "κτιστεί", σε βάθος χρόνου, μία ομάδα που θα μπορεί να πρωταγωνιστεί. Η ομάδα μας κέρδισε την παραμονή της στην κατηγορία, κάτι που ήταν η βασική μας επιδίωξη. Επιπλέον, τα περισσότερα τις παιχνίδια, τα έχασε με πολύ μικρή διαφορά στους πόντους, διεκδικώντας τη νίκη μέχρι τα τελευταία στάδια.

Το Τμήμα Ποδηλασίας συνεχίζει να διαπρέπει και να τιμά το Σωματείο μας με τις διακρίσεις του. Οι αθλητές μας κατέκτησαν αρκετές πρωτιές, σε όλες τις κατηγορίες, οδηγώντας την ΟΜΟΝΟΙΑ ξανά στο υψηλότερο βάθρο. Είμαστε πολύ περήφανοι για την δουλειά που γίνεται στο Τμήμα, για τον επαγγελματισμό που άπαντες επιδεικνύουν, για την αφοσίωσή τους, αλλά και για το υψηλό αίσθημα ευθύνης που τους διακατέχει.

ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ

Κλείνοντας, θέλω να εκφράσω θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους αυτούς τους 28 μήνες, συνέβαλαν, με οποιοδήποτε τρόπο, στην προσπάθεια για οικονομική ανάκαμψη, αλλά και για δημιουργία συνθηκών που μας επιτρέπουν να δημιουργήσουμε μία ομάδα, έτοιμη για να πρωταγωνιστήσει.

Ευχαριστώ θερμά τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τους φίλους και συνεργάτες του Σωματείου μας, τους συναδέλφους μου στο Διοικητικό Συμβούλιο, το Προσωπικό, τους Προπονητές και τους Αθλητές της ομάδας μας. Η μεγάλη προσπάθεια που καταβάλαμε, κράτησε ζωντανή την ΟΜΟΝΟΙΑ, στις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας της.

Όλοι θα πρέπει να αισθανόμαστε περήφανοι γι΄ αυτό.

Καλώ όλους να συνεχίσουν με σθένος αυτήν την αξιοθαύμαστη προσπάθεια.

Σύντομα θα απολαύσουμε τους καρπούς της επιτυχίας!

Ζήτω η ΟΜΟΝΟΙΑ!".

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X