ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αμυντικός ή Τουρέ

24sports team

info@24sports.com.cy

Η 20η Ιουνίου ήταν ορόσημο για τη σεζόν 2016/17 για την Ομόνοια, μιας και έμαθαν οι «πράσινοι» τους πρώτους αντιπάλους για την Ευρώπη και παράλληλα δήλωσαν τη λίστα για τον πρώτο προκριματικό.

Ο Νίκος Νταμπίζας είχε περιορισμένο χρόνο μπροστά του και έτσι η λίστα δεν είναι συμπληρωμένη, με την Ομόνοια να κάνει χρήση του δικαιώματος να δηλώσει έναν επιπλέον ποδοσφαιριστή μέχρι την παραμονή του πρώτου αγώνα με την Μπάνατς (29/6 24:00).

Μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Μπαλτί Τουρέ, βρήκαμε αυτόματα τον ένα υποψήφιο για να πάρει τη θέση, όμως δεν είναι αυτή τη στιγμή η προτεραιότητα. Αυτό γιατί η ομάδα έχει έλλειψη από αμυντικούς και αν κλείσει έγκαιρα παίκτης που παίζει στα μετόπισθεν, θα προτιμηθεί.

Να αναφέρουμε πως με τον Τουρέ και τον αμυντικό, που πληροφορίες τον θέλουν προ των πυλών, φτάνουμε στους 11 ξένους/κοινοτικούς από το σύνολο των 15 που βάσει κανονισμών ΚΟΠ μπορεί να έχει στο ρόστερ της μια ομάδα. Ο Γιόργκενσεν δεν είχε κλείσει τα 21 στην 1/1/2016 οπόταν για την σεζόν αυτή εγγράφεται στον κατάλογο Β’.

Επίσης τονίζουμε πως για το δεύτερο γύρο, οι ομάδες μπορούν να δηλώσουν άλλη μια λίστα ξεχωριστή οπόταν όσες προσθήκες προκύψουν μπορούν κανονικά να έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Τελευταία ημερομηνία υποβολής της λίστας η 7η Ιουλίου.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X