ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

CV υποψηφίων

Τα βιογραφικά των υποψηφίων των δύο Συνδυασμών, για την Τακτική Εκλογική Γενική Συνέλευση του Σωματείου, δημοσιοποίησε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, η Ομόνοια.

Αναλυτικά:

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ "ΕΜΠΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑ"

Μιχάλης Ιορδάνους (Επικεφαλής συνδυασμού)
Ο Μιχάλης Ιορδάνους γεννήθηκε το 1980 στη Λευκωσία. Μεγάλωσε στο εξωτερικό όπου και παρέμεινε με την οικογένεια του μέχρι την ηλικία των 14 ετών. Μετά την επιστροφή του στην Κύπρο, φοίτησε στην Αγγλική Σχολή Λευκωσίας. Ακολούθως υπηρέτησε στην Εθνική Φρουρά μεταξύ των ετών 2000-2002. Σπούδασε “Accounting and Finance” στο University of Kent στην Αγγλία. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του εργάσθηκε στο ελεγκτικό γραφείο “Κυπριανίδης, Νικολάου και Συνεργάτες”. Παράλληλα απόκτησε τον τίτλο του εγκεκριμένου λογιστή και είναι μέλος του συνδέσμου εγκεκριμένων λογιστών Αγγλίας και Ουαλίας (ICAEW). Ακολούθως δημιούργησε τις δικές του επιχειρήσεις με κύριες ασχολίες στον τομέα της διαφήμισης και ανακύκλωσης, με τις οποίες ασχολείται μέχρι σήμερα.

Νικόλας Βαλανίδης
Ο Νικόλας Βαλανίδης γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1982 και είναι απόφοιτος της Αγγλικής Σχολής. Υπηρέτησε στην Εθνική φρουρά κατά τη περίοδο 2001-2003. Απέκτησε πτυχίο οικονομικών με βαθμό άριστα (BSc Economics) από το πανεπιστήμιο του Warwick και στη συνέχεια σπούδασε με υποτροφία του Cambridge European Trust στο Judge Business School του πανεπιστημίου του Cambridge, όπου και απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στα χρηματοοικονομικά (MPhil in Finance). Είναι μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Αγγλίας και Ουαλίας (ICAEW) και υποψήφιος για μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) στο CIIM. Με την ολοκλήρωση των σπουδών του εργάστηκε για τρία χρόνια στην Αγγλία στην IBM Ltd και την Deloitte LLP όπου εξειδικεύτηκε σε θέματα Ενέργειας και Ενεργειακών υποδομών. Το 2010 επέστρεψε στην Κύπρο, και ανέλαβε καθήκοντα Εμπορικού και Οικονομικού Λειτουργού στη Δημόσια Επιχείρηση Φυσικού Αερίου (ΔΕΦΑ) όπου εργάζεται μέχρι σήμερα. Είναι μέλος του Σωματείου ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας από το Μάρτιο του 2007.

Μάριος Αντωνίου
Ο Μάριος Αντωνίου είναι 36 ετών και κατάγεται από την Λευκωσία στην οποία και κατοικεί. Σπούδασε Λογιστική και Χρηματοοικονομικά στο πανεπιστήμιο του Λάνκαστερ στην Αγγλία ενώ είναι και δόκιμο μέλος στον Σύνδεσμο Εγκεκριμένων Ελεγκτών Αγγλίας και Ουαλίας (ICAEW). Από το 2005 εργάζεται στη εταιρεία PWC η οποία είναι ο μεγαλύτερος ελεγκτικός οίκος τόσο στην Κύπρο όσο και παγκόσμια. Είναι μέλος της Ομόνοιας από το 2012 ενώ διετέλεσε στέλεχος της γραμματείας της Θύρας 9 για 10 χρόνια, από το 2004 ως το 2014, στην οποία παραμένει μέλος. Συμμετείχε ενεργά στις εκδηλώσεις σωτηρίας της Ομόνοιας το Μάρτιο του 2013 όπου με την συνεργασία διοικητικού συμβουλίου και οργανωμένων οπαδών της Ομόνοιας και την συγκλονιστική συνεισφορά του κόσμου της Ομόνοιας μαζεύτηκαν σχεδόν 2 εκατομμύρια ευρώ σε 15 μέρες και έσωσαν την Ομόνοια μας από την καταστροφή. Προσωπικός στόχος του Μάριου είναι η ενότητα του τρίπτυχου κόσμος- διοίκηση – ποδοσφαιριστές, κάτι που σπάνια συνέβηκε στην Ομόνοια τα τελευταία 10 χρόνια, αφού μόνο έτσι θα μπορέσει η Ομόνοια μας να επανέλθει στην κορυφή.

Αντώνης Τσικκουρής
Ο Αντώνης Τσικκουρής γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1982. Είναι 34 χρονών, παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού. Είναι απόφοιτος της Αγγλικής Σχολής Λευκωσίας και υπηρέτησε στην Εθνική Φρουρά από το 2001-2003. Σπούδασε Λογιστικά και Χρηματοοικονομικά (BΑ Accounting and Finance) στο πανεπιστήμιο του Essex στην Αγγλία από το 2003-06 και μετέπειτα ακολούθησε Μεταπτυχιακές σπουδές στη Διαχείριση Κινδύνου (MA Risk Management) στο πανεπιστήμιο του Nottingham όπου και αποφοίτησε με Έπαινο (καλύτερος μαθητής στη Διαχείριση Κινδύνου για τη χρονιά) το 2007. Με την ολοκλήρωση των σπουδών του επέστρεψε στη Κύπρο όπου και εργάζεται από το 2008 σε εμπορική τράπεζα στον τομέα της Διαχείρισης Κινδύνου, με ειδίκευση στη Διαχείριση Λειτουργικού Κινδύνου.

Γιάννος Τράν (Υπεύθυνος επικοινωνίας)
Ο Γιάννος Τράν γεννήθηκε το 1983 στην Μόσχα. Απόφοιτος του Grammar School Λευκωσίας. Μετά την ολοκλήρωση της θητείας του στην Εθνική Φρουρά στις Δυνάμεις Καταδρομών ως Λοχίας πήγε για έφυγε για σπουδές στην Αγία Πετρούπολη σπουδάζοντας ‘Ρωσική Γλώσσα΄ και στη συνέχεια στο University of Central Lancashire στην Αγγλία ‘Διοίκηση Αθλητισμού & Marketing. Κατά την διάρκεια των σπουδών του στην Αγγλία πήρε δύο διπλώματα (1o & 2o επίπεδο της FA) προπονητικής ποδοσφαίρου και απέκτησε εμπειρία προπονητικής μέσα από πρακτικά μαθήματα σε ακαδημίες ποδοσφαίρου στην Αγγλία. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του εξάσκησε το επάγγελμα προπονητή ποδοσφαίρου σε ακαδημίες στην Κύπρο για 3 χρόνια, σε ηλικίες 6-12 χρονών και στη συνέχεια εργάστηκε για 2 χρόνια σε μεγάλο εκδοτικό οίκο στο τμήμα πωλήσεων media του ομίλου. Τα τελευταία 5 χρόνια εργάζεται όμιλο εταιρειών στο τμήμα πωλήσεων media του ομίλου. Παράλληλα απόκτησε το MBA στο Cyprus Institute of Marketing καθώς και το Professional Diploma στο Digital Marketing στο Cyprus International Institute of Management. Εδώ και 2 χρόνια είναι σύμβουλος εταιρειών σε θέματα Online Marketing & PR κάτω από το δίκτυο συμβούλων της Graham & Sheng.

Νεοκλής Νεοκλέους
Ο Νεοκλής Νεοκλέους είναι απόφοιτος του Grammar School Λευκωσίας, αποκτώντας ακολούθως πτυχίο νομικής και μεταπτυχιακό Δημόσιου Διεθνούς Δίκαιου στο University of Leicester. Διετέλεσε ερευνητικός συνεργάτης επίκουρων καθηγητών νομικής σε Κύπρο και Αγγλία. Εργάζεται ως δημοσιογράφος στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» και ως εκφωνητής δελτίων ειδήσεων στον «ΠΟΛΙΤΗ 107.6». Παράλληλα διδάσκει νομική στο Cyprus Institute of Marketing για προγράμματα του University of West London. Είναι μέλος των «The Cypriot Puzzle» και «Ομάδα Κύπρος» και ιδρυτικό μέλος του Κυπριακού παραρτήματος του Συνδέσμου Διεθνούς Δικαίου.

Μιχάλης Μιχαήλ
Ο Μιχάλης Μιχαήλ γεννημένος το 1988 στη Λευκωσία με καταγωγή από την Αργάκα της Πάφου, φοίτησε στο Ενιαίο Λύκειο Κύκκου Α’ στην Έγκωμη. Με το πέρας των στρατιωτικών του υποχρεώσεων μετέβηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου απέκτησε πτυχίο στο Business Management στο Manchester Metropolitan University και μεταπτυχιακό στο Marketing στο University of Salford. Παράλληλα με το μεταπτυχιακό του, παρακολούθησε σεμινάρια του University of Salford σε συνεργασία με την Manchester United σε τομείς όπως Football Fans Loyalty και Football Teams Merchandising. Ακολούθως επέστρεψε στην Κύπρο για να εργαστεί στο τμήμα Πωλήσεων & Μάρκετινγκ Ρωσικής Offshore εταιρείας στην Λεμεσό. Πλέον εργάζεται στο τμήμα Μάρκετινγκ μεγάλης εταιρείας τηλεπικοινωνιών στην Λευκωσία.

Μάριος Κωνσταντίνου
Ο Μάριος Κωνσταντίνου γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1986. Αποφοίτησε από το Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού το 2004. Σπούδασε στο Ανώτερο Τεχνολογικό Ινστιτούτο Ηλεκτρολόγος Μηχανικός 2004-2007. Υπηρέτησε στην Εθνική Φρουρά 2007-2009 και απολύθηκε με το βαθμό του Ανθυπολοχαγού. Από το 2009 μέχρι σήμερα εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός πωλήσεων. Από το Ιούνιο του 2015 μέχρι σήμερα είναι Γενικός Γραμματέας στον Ορφέα Λευκωσίας. Είναι μέλος του Σωματείου Ομόνοια Λευκωσίας από τον Ιούνη του 2013.

Γεωργία Καμούγιερου
Η Γεωργία Καμούγιερου είναι 54 χρονών και μένει Λευκωσία. Είναι εδώ και πάρα πολλά χρόνια μέλος της Ομόνοιας και εργάζεται στην σχολική εφορία Στροβόλου. Η δράση της Γεωργίας Καμούγιερου επεκτείνεται ολοκληρωτικά στον εθελοντισμό με οτιδήποτε αφορά τα θέματα της Ομόνοιας. Παρέχει σε εθελοντική βάση βοήθεια σε θέματα οργάνωσης τόσο του σωματείου, αλλά και της οργανωμένης κερκίδας.

Νίκος Πιτυρή
Ο Νίκος Πιτιρής είναι 28 ετών και κατάγεται από την Λευκωσία. Υπηρέτησε στην Εθνική Φρουρά μεταξύ ετών 2006 – 2008. Ο Νίκος σπούδασε πολιτικός μηχανικός στο Ηνωμένο Βασίλειο και στη συνέχεια πήρε το μεταπτυχιακό του στο Queen’s University of Belfast στο ‘Construction Αnd Project Management’. Είναι μέλος της Ε.Τ.Ε.Κ. και εργάζεται σε μεγάλη εταιρεία κατασκευών σαν πολιτικός μηχανικός. Από το Ιούνιο του 2015 μέχρι σήμερα είναι αντιπρόεδρος στον Ορφέα Λευκωσίας.

Οδυσσέας Οδυσσέως
Ο Οδυσσέας Οδυσσέως είναι 41 χρονών και μένει Λευκωσία. Είναι απόφοιτος της Αγγλικής Σχολής και κάτοχος MBA του Kingston University Λονδίνου στο Strategic Management. Ο Οδυσσέας εργάστηκε από το 2001 μέχρι το 2016 στην Τράπεζα Κύπρου στο τμήμα εξυπηρέτησης εταιρειών. Τον τελευταίο καιρό ασχολείται στο κομμάτι υπηρεσιών σαν σύμβουλος εταιρειών. Διετέλεσε καλαθοσφαιριστής του Σωματείου από το 1988 μέχρι το 1996 ενώ ήταν αρχηγός της εφηβικής ομάδας από το 1992 μέχρι το 1994.

Χρίστος Σάββα
Ο Χρίστος Σάββα γεννήθηκε το 1990 στη Λευκωσία. Φοίτησε στο G.C.School of Careers στη Λευκωσία και ακολούθως υπηρέτησε στην Εθνική Φρουρά μεταξύ των ετών 2009-2011. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο University of Manchester στην Αγγλία. Κατέχει επίσης μεταπτυχιακό τίτλο MSc Global Supply Chain Management από το City University του Λονδίνου. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του ασχολήθηκε με νεοφυής επιχειρήσεις με έμφαση σε καινοτόμα επιχειρηματικά σχέδια στο Λονδίνο. Για μικρό χρονικό διάστημα εργάστηκε στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου. Πιο πρόσφατα ασχολήθηκε με μελέτες στην εταιρική διακυβέρνηση, διαχείριση αγορών και την λειτουργική βελτίωση. Σήμερα εργάζεται σε μεγάλο ελεγκτικό οίκο στην Λευκωσία και παράλληλα είναι μη-εκτελεστικός σύμβουλος στις οικογενειακές του επιχειρήσεις. Επίσης είναι ένας από τους πρωτεργάτες της φιλανθρωπικής εκστρατείας Movember Cyprus και μέλος του Manchester Alumni Association.

Στέλιος Βασιλακκάς
Ο Στέλιος Βασιλακκάς γεννήθηκε στην Λάρνακα το 1982. Φοίτησε στην Αμερικάνικη Ακαδημία Λάρνακας όπου και αποφοίτησε το 2001. Εντάχθηκε στην Εθνική Φρουρά στο Πυροβολικό όπου και απολύθηκε το 2003 για να αρχίσει στην συνέχεια τις σπουδές του στην Νομική σχολή του University of Leicester στην Μεγάλη Βρετανία. Πήρε το πτυχίο του στην Νομική το 2006 και μετέβη στο Λονδίνο για μεταπτυχιακό το οποίο ολοκλήρωσε το 2007 αποκτώντας τον τίτλο του Barrister at Law, Lincoln’s Inn. Ήρθε στην Κύπρο και έκανε την δωδεκάμηνη άσκηση του και από το 2008 μέχρι και σήμερα είναι μέλος του Παγκυπρίου Δικηγορικού Συλλόγου. Τα τελευταία οκτώ χρόνια εργάζεται στον δικηγορικό οίκο Ε. Φλουρέντζου & Σια Δ.Ε.Π.Ε και ασκεί μάχιμη και συμβουλευτική δικηγορία.

Μιχάλης Μιχαήλ
Ο Μιχάλης Μιχαήλ γεννήθηκε το 1980 στην Λευκωσία. Φοίτησε στην Αγγλική Σχολή Λευκωσίας. Μετά την ολοκλήρωση της θητείας του στην Εθνική Φρουρά το 2000, σπούδασε “Accounting, Finance and Management” στο University of Nottingham στην Αγγλία. Το 2007 απέκτησε τον επαγγελματικό τίτλο του Εγκεκριμένου Λογιστή (ACA) και είναι μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Αγγλίας και Ουαλίας (ICAEW) και του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ). Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του εργάσθηκε σε ελεγκτικό οίκο (Top 6 – Audit Firm) στην Κύπρο από το 2004 μέχρι το 2010 από τον οποίο αποχώρισε το 2011 κατέχοντας την θέση του Audit Manager. Στην συνέχεια εργάσθηκε σε εταιρεία παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών μέχρι το 2013 όταν και αποχώρισε κατέχοντας την θέση του Director Of Audit. Από τότε είναι Συνέταιρος και Συνιδρυτής σε εταιρεία που παρέχει Λογιστικές, Ελεγκτικές, Φορολογικές και άλλες συναφή υπηρεσίες.

Νίκος Σάββα (Μούζουρος)
Γεννήθηκε το 1958, στην Λάπηθο της επαρχίας Κερύνειας, από όπου και κατάγεται. Αποφοίτησε από το Πολυτεχνείο TRAIN VUIA στον κλάδο μηχανολογίας με B.Sc, M.Sc και από το CEPECA με PhD στο Marketing & Management. Είναι μόνιμο μέλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από το 1988. Γεννήθηκε το 1958, στην Λάπηθο της επαρχίας Κερύνειας, από όπου και κατάγεται. Αποφοίτησε από το Πολυτεχνείο TRAIN VUIA στον κλάδο μηχανολογίας με B.Sc, M.Sc και από το CEPECA με PhD στο Marketing & Management. Είναι μόνιμο μέλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από το 1988. Έχει εκλεγεί ως Μέλος της Σχολικής Εφορίας Λαπήθου με τον συνδυασμό του ΑΚΕΛ, μέλος της επιτροπής του Προσφυγικού Σωματείου ‘Η ΛΑΠΗΘΟΣ’ καθώς και Μέλος του Ναυτικού Ομίλου Κερύνειας. Επίσης είναι ο Οργανωτικός του Παγκυπρίου Συνδέσμου Αντιστασιακών και εργάζεται ως εκπαιδευτής μηχανολογίας στις Τεχνικές Σχολές. Το όνειρο του Νίκου Σάββα είναι να κάνει ξανά την ΟΜΟΝΟΙΑ βασίλισσα.

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΝΤΩΝΗ ΤΖΙΩΝΗ

Αντώνης Τζιωνής (Επικεφαλής Συνδυασμού) - Αρχιτέκτονας / Πολιτικός Μηχανικός
Γεννήθηκε στις 20/4/1957 στη Λεμεσό. Είναι παντρεμένος με την Ελένη και έχει δύο παιδιά, τον Νικόλα και τη Χριστιάνα. Είναι απόφοιτος του Ανώτατου Τεχνολογικού Πανεπιστημίου της Σλοβακίας, με δίπλωμα στην Πολιτική Μηχανική. Είναι ιδιοκτήτης του Αρχιτεκτονικού Γραφείου «Αντώνης Τζιωνής και Συνεργάτες», όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά από το 1986. Είναι μέλος του Επιστημονικού Τεχνολογικού Επιμελητηρίου και μέλος του Συνδέσμου Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου. Διετέλεσε μέλος της Επιτροπείας του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού. Υπήρξε Πρόεδρος της Επιτροπείας της ΣΠΕ Πολεμιδιών από το 2000 μέχρι το 2011 και Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Κάτω Πολεμιδιών από το 2001 μέχρι το 2011. Διετέλεσε μέλος του ΔΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από τον Φεβρουάριο του 2014 μέχρι σήμερα.

Θεοδοσίου Μάριος – Ακαδημαϊκός
Ο Δρ. Μάριος Θεοδοσίου είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Μάρκετινγκ στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Δημόσιας Διοίκησης (ΔΕΔΔ) του Πανεπιστημίου Κύπρου. Είναι κάτοχος πτυχίου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και τη Δημόσια Διοίκηση από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και Διδακτορικού στο Διεθνές Μάρκετινγκ και τη Στρατηγική από το Cardiff University του Ηνωμένου Βασιλείου. Είναι αντιπρόεδρος του Τμήματος ΔΕΔΔ και μέλος του Συμβουλίου της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης. Κατά την περίοδο Μαΐου 2014 – Φεβρουαρίου 2016 διετέλεσε πρόεδρος της Επιτροπείας της Περιφερειακής ΣΠΕ Λευκωσίας. Είναι 42 ετών, είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Ιακωβίδης Άγης – Αναισθησιολόγος
Γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1953. Αποφοίτησε το 1971 με άριστα από το Παγκύπριο Γυμνάσιο. Υπήρξε αθλητής καλαθόσφαιρας, πετόσφαιρας και άλματος εις ύψος. Πρώτευσε στις προεισαγωγικές εξετάσεις για τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ελλάδας και κατέχει την 1η θέση ως υπότροφος στην Ιατρική Σχολή Αθηνών. Φοίτησε με υποτροφία στο 2ο Ιατρικό Ινστιτούτο της Μόσχας όπου αποφοίτησε με άριστα, ενώ ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές αποκτώντας ειδικότητα στην Αναισθησιολογία και Εντατική Θεραπεία. Από το 1985 εξασκεί το επάγγελμα του Αναισθησιολόγου. Αγωνίστηκε στην ομάδα καλαθόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Από το 1988 και για 16 χρόνια υπήρξε έφορος καλαθόσφαιρας του Σωματείου μας, ενώ διετέλεσε και μέλος του Δ.Σ. της ΚΟΚ. Υπηρέτησε για 22 χρόνια το Δ.Σ. της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, εκ των οποίων τα έξι ήταν Αντιπρόεδρος, ενώ διετέλεσε και για τρεις μήνες Πρόεδρος. Διετέλεσε μέλος του ΔΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από τον Φεβρουάριο του 2014 μέχρι σήμερα. Τον Αύγουστο του 2009 διορίστηκε Μέλος του Δ.Σ. του ΚΟΑ. Είναι νυμφευμένος και έχει δύο παιδιά.

Ιωάννου Γιαννάκης – Ηλεκτρονικός Μηχανικός/Διευθυντής Ιδιωτικής Εταιρείας
Γεννήθηκε στο Μαραθόβουνο το 1956. Από το 1960 ζει στη Λευκωσία. Παντρεύτηκε το 1983 και απέκτησε δυο θυγατέρες. Σπούδασε Ηλεκτρονικός Μηχανικός με ειδίκευση στον τομέα του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού. Εργάζεται στον τομέα αυτό από το 1985 μέχρι σήμερα. Από το 1999 μέχρι σήμερα εργάζεται ως διευθυντής / ιδιοκτήτης εταιρείας που ασχολείται με το αντικείμενο του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού Νοσοκομείων και ιδιωτικών κλινικών. Διετέλεσε Πρόεδρος του ΣΤ’ Εγκωμης και ακολούθως του ΣΤ’ Λευκωσίας από το 1989 μέχρι το 2014. Είναι μέλος του ΕΤΕΚ και αντιπρόεδρος του Συνδέσμου των αντιπροσώπων Ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού Κύπρου. Διετέλεσε μέλος του ΔΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από τον Φεβρουάριο του 2014 μέχρι σήμερα.

Ιωάννου Φώτος – Λογιστής
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λευκωσία. Είναι 55 χρονών και είναι απόφοιτος του Παγκυπρίου Γυμνασίου. Είναι κάτοχος πτυχίου Λογιστικής από το Americanos College. Τα τελευταία 5 χρόνια εργάζεται σε λογιστικό / ελεγκτικό γραφείο. Υπηρετεί με ιδιαίτερο ζήλο, υπευθυνότητα και ενθουσιασμό το σωματείο μας από τη θέση του διοικητικού συμβούλου από το 2004. Είναι στην Εφορία Πετόσφαιρας πετυχαίνοντας μαζί με τους συνεργάτες του στο τμήμα σημαντικές επιτυχίες Ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια, με τις 2 κατακτήσεις πρωταθλήματος, ενός κυπέλλου και ενός σούπερ καπ. Διετέλεσε μέλος του ΔΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από τον Φεβρουάριο του 2014 μέχρι σήμερα.

Κυριακίδης Χριστόδουλος – Λογιστής
Ο Χριστόδουλος Κυριακίδης γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1982. Είναι απόφοιτος του Grammar School Λευκωσίας. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Σπούδασε Λογιστική και Χρηματοοικονομικά (BΑ Accounting and Finance) στο Πανεπιστήμιο του Manchester στην Αγγλία από το 2003-06 και είναι μέλος της ΣΕΛΚ και του ACCA. Με την ολοκλήρωση των σπουδών του εργάστηκε στους μεγάλους ελεγκτικούς οίκους KPMG, PwC και στο λογιστικό τμήμα του δικηγορικού γραφείου Kinanis LLC. Το 2013 αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ όπου κατείχε τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή για περίπου δύο χρόνια. Τα καθήκοντα του περιελάμβαναν την ετοιμασία των προϋπολογισμών του Σωματείου βάση των αποφάσεων της εκάστοτε Διοίκησης, την δημιουργία και υλοποίηση εσωτερικών διαδικασίων ελέγχου των εσόδων και εξόδων όπως και την ετοιμασία του φακέλου κριτηρίων της UEFA και αργότερα της ΚΟΠ. Το 2015 δημιούργησε συνεταιρισμό υπο την επωνυμία CCP Professional Services, που παρέχει λογιστικές, ελεγκτικές, συμβουλευτικές και άλλες συναφείς υπηρεσίες σε Κυπριακές και ξένες εταιρείες. Παρά τα πιο πάνω συνεχίζει μέχρι και σήμερα εθελοντικά να παρέχει τις υπηρεσίες του ως Οικονομικός Σύμβουλος του Σωματείου. Μεταξύ άλλων, ετοιμάζει και υποβάλλει το φάκελο κριτηρίων της UEFA καθώς και τις απαραίτητες οικονομικές καταστάσεις όποτε αυτό απαιτείται.

Κωνσταντίνου Κώστας – Ελεγκτής
Γεννήθηκε το 1963 και κατάγεται από το χωριό Συγχαρί Κερύνειας. Σπούδασε Λογιστικά και Χρηματοοικονομικά αποκτώντας Πτυχίο στη Λογιστική και Μεταπτυχιακό στο Accounting and Finance (M.Acc) στο Πανεπιστήμιο Γλασκώβης. Ακολούθως, απέκτησε τον επαγγελματικό τίτλο Fellow of Chartered Certified Accountants (FCCA) Αγγλίας, στο Λονδίνο. Είναι μέλος του συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου από το 1995 και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου από το 2011. Είναι από τους ιδρυτές της ελεγκτικής εταιρείας C&N Auditors Limited, με εξειδίκευση στα φορολογικά, όπως επίσης και εκ των ιδρυτών της εταιρείας πληροφορικής Αpporange Limited, η οποία έχει δημιουργήσει την ιστοσελίδα της ομάδας μας, το mobile application και το online σύστημα για την Green Boutique. Διετέλεσε μέλος του ΔΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από τον Φεβρουάριο του 2014 μέχρι σήμερα.

Νεοφύτου Πανίκκος – Συνταξιούχος
Διετέλεσε για επτά χρόνια πρόεδρος του Σωματείου μας, από το 1989 μέχρι και το 1996, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα (1992-93), δύο κύπελλα (1991-92, 1993-94) και τρεις ασπίδες (1989, 1991, 1994). Υπηρέτησε το Δ.Σ. της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από το 1974 μέχρι και το 1996, κατέχοντας διάφορα πόστα, όπως αυτό του μέλους της εφορίας ποδοσφαίρου, της εφορίας καλαθόσφαιρας, της εφορίας πετόσφαιρας, ενώ υπήρξε Γενικός Γραμματέας του Σωματείου και ακολούθως εκλέχθηκε στη θέση του Προέδρου. Διετέλεσε Α’ Αντιπρόεδρος του ΔΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από τον Φεβρουάριο του 2014 μέχρι σήμερα. Υπήρξε για πολλά χρόνια Ανώτερος Διευθυντής της BAT Cyprus (British Americ Tobacco), διετέλεσε μέλος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού για έξι χρόνια, ενώ υπήρξε σύμβουλος αρκετών εταιρειών.

Νεοφύτου Χρίστος – Δικηγόρος/Νομικός Σύμβουλος
Είναι κάτοχος Πτυχίου Νομικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και Μεταπτυχιακού Τίτλου στην Ποινικολογία από το University of Leicester. Είναι Διευθύνων Συνέταιρος στον Δικηγορικό Οίκο E. Neophytou & Partners LLC. Το 2009-2011 ήταν Μέλος της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων Κριτηρίων UEFA, ενώ το 2011-2014 ήταν Πειθαρχικός Εισαγγελέας Ποδοσφαίρου στην ΚΟΠ. Είναι Μέλος της Οικονομικής Επιτροπής που έχει συσταθεί από τον Λώρη Κυριάκου, όπως και Μέλος της Επιτροπής Νομικών για εκσυγχρονισμό του Καταστατικού του Σωματείου, ενώ διετέλεσε Νομικός Σύμβουλος του Σωματείου την περίοδο 2005-2010. Εμφανιζόταν σε όλες τις Δικαστικές Επιτροπές για όλα τα αθλήματα το 2005-2010, ενώ το 2010-11 ήταν Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Καλαθόσφαιρας. Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του ΔΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από τον Φεβρουάριο του 2014 μέχρι σήμερα. Από τον Φεβρουάριο του 2014 μέχρι σήμερα χειρίζεται όλες τις νομικές υποθέσεις του σωματείου σε ΟΥΕΦΑ, ΦΙΦΑ και CAS. Από το 2015 είναι μέλος της Δικαστικής Επιτροπής του Ταεκβοντό.

Πασιουρτίδης Ανδρέας – Δικηγόρος/Νομικός Σύμβουλος
Γεννήθηκε στη Λάρνακα το 1984. Αποφοίτησε από το Παγκύπριο Λύκειο Λάρνακας το 2002, υπηρέτησε στην Εθνική Φρουρά το 2002-2004 και απολύθηκε με το βαθμό του Ανθυπολοχαγού. Εξασφάλισε την είσοδό του στο Τμήμα Νομικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία Παγκύπρια, εξασφαλίζοντας υποτροφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών Ελλάδος. Σπούδασε Νομική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών από το 2004-2008. Το 2009 απέκτησε άδεια εξασκήσεως του δικηγορικού επαγγέλματος. Συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο University of Bristol, από όπου και αποφοίτησε το 2010 ως κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου LLM in Commercial Law (Εμπορικό Δίκαιο). Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρνακας και του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου. Είναι μέλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από το Σεπτέμβριο του 2012. Διετέλεσε Β’ Γενικός Γραμματέας του ΔΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από τον Φεβρουάριο του 2014 μέχρι σήμερα. Από τον Φεβρουάριο του 2014 μέχρι σήμερα χειρίζεται όλες τις νομικές υποθέσεις του σωματείου ενώπιον των δικαστικών επιτροπών όλων των αθλημάτων. Τη σαιζόν 2015-2016 ήταν επικεφαλής του καλαθοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του ΣΥΦΙ Λάρνακας / Αμμοχώστου από το 2012 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2014. Από τον Σεπτέμβριο του 2010 μέχρι τον Απρίλιο του 2014 εργαζόταν στη δικηγορική εταιρεία Legal Partners και από τον Ιούλιο 2014 είναι ιδιοκτήτης και Διευθύνων Σύμβουλος της δικηγορικής εταιρείας Ανδρέας Σ. Πασιουρτίδης ΔΕΠΕ.

Πολυκάρπου Λάκης – Πολιτικός Μηχανικός
Γεννήθηκε στις 5 Ιουλίου 1948. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Φιλίας των Λαών «Πατρίς Λουμούμπα» στη Μόσχα, από όπου αποφοίτησε το 1973. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του διετέλεσε Οργανωτικός Γραμματέας της Ένωσης Κυπρίων Φοιτητών Σοβιετικής Ένωσης και είχε ενεργό συμμετοχή στο φοιτητικό κίνημα της εποχής. Το 1976, μέσα στα πλαίσια του προγράμματος για τη στέγαση των προσφύγων, προσελήφθη στη Δημόσια Υπηρεσία, στο Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως, όπου υπηρέτησε για 35 χρόνια. Αφυπηρέτησε το 2011, ως Ανώτερος Λειτουργός Πολεοδομίας. Το 1984 εκλέχθηκε για πρώτη φορά στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και υπηρέτησε διαχρονικά το Σωματείο μέχρι το 2000, από τις θέσεις του Β. Γενικού Γραμματέα, του Γενικού Γραμματέα, του Αντιπροέδρου και του Προέδρου. Διετέλεσε Β’ Αντιπρόεδρος του ΔΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, από τον Φεβρουάριο του 2014 μέχρι σήμερα. Έχει τρία παιδιά.

Ρωσσίδης Χαράλαμπος – Σύμβουλος Επικοινωνίας
Εξειδικεύεται στον τομέα της Επικοινωνίας, όπου διαθέτει οκταετή πείρα. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το University of Leuven του Βελγίου και κάτοχος προπτυχιακού τίτλου από το Hofstra University της Νέας Υόρκης. Είναι απόφοιτος του Grammar School. Αγωνίστηκε στις ακαδημίες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από το 1994 μέχρι το 2003 και στις εθνικές ομάδες Παίδων (U-16) και Νέων (U-19) της Κύπρου. Γεννήθηκε στις 16 Νοεμβρίου, 1983.

Στυλιανίδης Μαρίνος – Ιδιωτικός Υπάλληλος
Αγωνίστηκε στην ομάδα Πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για 16 χρόνια. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια διετέλεσε πρόεδρος της Επιτροπής Πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Στη διάρκεια της θητείας του, η ομάδα Πετόσφαιρας κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, δύο σούπερ-καπ και ένα Κύπελο. Εργάστηκε ως υπεύθυνος ασφαλείας στην Αμερικανική Πρεσβεία, στην Κύπρο και την Ιορδανία. Σήμερα εργάζεται σε ελεγκτικό γραφείο. Αποφοίτησε από τον κλάδο Οικονομικών του Λυκείου Αρρένων, το 1984.

Χαραλάμπους Νίκος – Επιχειρηματίας
Βρίσκεται στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από το 2008, φτάνοντας μέχρι το αξίωμα του Α’ Αντιπροέδρου, ενώ μετά την παραίτηση του Προέδρου, Στέλιου Μυλωνά, ανέλαβε χρέη Προεδρεύοντα το Σωματείο. Πρόκειται για ένα από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, της οποίας ήταν για αρκετά χρόνια αρχηγός. Μετρά 289 συμμετοχές στην ομάδας μας, πέτυχε 56 γκολ, ενώ κατέκτησε έξι πρωταθλήματα και δύο κύπελλα. Επίσης, είναι Πρόεδρος της επιτροπής του Ομίλου Παλαιμάχων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Χριστοδούλου Χριστόδουλος – Δημοσιογράφος
Γεννήθηκε στα Λύμπια το1968, είναι νυμφευμένος και έχει αποκτήσει δύο κορίτσια. Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ αποφοιτώντας με άριστα, ενώ απέκτησε Διδακτορικό στα ΜΜΕ και στην Επικοινωνιολογία. Από το 2004 εργάζεται ως δημοσιογράφος – παρουσιαστής στο ΡΙΚ, ενώ δούλεψε και στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΛΟΓΟΣ και ΑΝΤ1. Υπήρξε αρχισυντάκτης της εφημερίδας ΝΕΟΛΑΙΑ, όπως και συνεργάτης σε περιοδικά και ραδιοφωνικούς σταθμούς. Είναι συνιδιοκτήτης ιδιωτικής εταιρείας παραγωγής και οργάνωσης πολιτισμικών δραστηριοτήτων, συνεδρίων, συμβουλευτικών υπηρεσιών και σύμβουλο εταιρειών. Τον Ιούνιο του 2012 εκλέχθηκε στο Δ.Σ. της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και κατείχε τη θέση του βοηθού γενικού γραμματέα. Διετέλεσε μέλος του ΔΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από τον Φεβρουάριο του 2014 μέχρι σήμερα.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X