ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στόπερ, στόπερ είσαι δώ;

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Μετά το χθεσινό «μπαμ» με την απόκτηση του Ματ Ντάρμπισαιαρ, η προσοχή των Ομονοιατών επικεντρώνεται στην απόκτηση στόπερ.  Κίνηση, που χαρακτηρίζεται ως αμέσου ανάγκης, αφού υπάρχει τρύπα στην άμυνα, με την αποχώρηση των Ρομαρίκ και Ρούνιε.

Ο Νίκος Νταμπίζας συνεχίζει τις επαφές προκειμένου να καταλήξει στον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει τη μια θέση. Έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα ονόματα των Τάσου Αυλωνίτη και Σωκράτη Φυτανίδη. Πολύ αξιόλογοι ποδοσφαιριστές, που μπορούν να καλύψουν και με το παραπάνω τα κενά. Για τους δυο ισχύουν τα εξής:

Ο Σωκράτης Φυτανίδης έχει το ελεύθερο να πάρει πρόταση χωρίς να αξιώσει χρήματα η πλευρά της ομάδας του (Ατρόμητος) η οποία φαίνεται ότι δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος του συμβολαίου του.

Ο Τάσος Αυλωνίτης  για τον οποίο η Ομόνοια ενδιαφέρθηκε και τον περασμένο Ιανουάριο, αποτελεί πιο δύσκολη περίπτωση γιατί έχει πιο ακριβό κασέ. Το συμβόλαιο του εκπνέει στις 30/6, με το πιθανότερο σενάριο να γίνει ανανέωση και να παραχωρηθεί εκ νέου σαν δανεικός.

Είναι απόλυτα λογικό η αναζήτηση του Νίκου Νταμπίζα να μην περιορίζεται σε δυο ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν και άλλοι, με τον ένα  από αυτούς να έχει πετυχημένη παρουσία στην Ελλάδα.

Εν κατακλείδι, αυτός η αυτοί ( γίνεται προσπάθεια και για χαφ) που θα έλθουν, θα το κάνουν πολύ σύντομα για να τους εντάξει στο ρόστερ της η Ομόνοια, έτσι ώστε να δηλωθούν στην ΟΥΕΦΑ μέχρι τις 20 του τρέχοντα μήνα για να μπορούν να αγωνιστούν στα πρώτα ευρωπαϊκά παιγνίδια.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση