ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παρωδία & Συλλαλητήριο

Αντιδρούν οι οργανωμένοι φίλοι της Ομόνοιας, η Θύρα 9, σχετικά με τις επικείμενες εκλογές στο σωματείο και τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα. Παγκύπριο συλλαλητήριο έξω από τον χώρο της εκλογικής συνέλευσης.

Η ανακοίνωση:

«Αδέλφια της Θύρας 9, περήφανε πράσινε λαέ,

 Μετά από συνεδρία που έγινε στο Γενικό Νοσοκομείο λόγο του δυστυχήματος μέλους της γραμματείας(που ήταν και ο λόγος ακύρωσης της δημοσιογραφικής) αποφασίσαμε όπως τοποθετηθούμε αρχικά με ανακοίνωση αφού οι εξελίξεις μας προλαβαίνουν.

 Ξεκινώντας να πούμε ότι σε μια εμφύλια διαμάχη όλοι κάνουν λάθη.

Τώρα όμως, δεν είναι η στιγμή να επιρρίψουμε ευθύνες αλλά είναι η στιγμή να δούμε πως θα πάμε μπροστά.

Για μας βασική αιτία για τα χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα μας είναι οι λανθασμένες και αντιδημοκρατικές διαδικασίες με τις οποίες εκλέγονται τα εκάστοτε συμβούλια. Ως εκ τούτου οι λύσεις για τα προβλήματα θα βρεθούν μέσα από τον εκδημοκρατισμό των εκλογικών συνελεύσεων και του σωματείου μας γενικότερα.

Σε λίγες μέρες θα οδηγηθούμε σε ακόμα μια παρωδία εκλογικής συνέλευσης. Οι διαγραφές μελών και η απόρριψη των αιτήσεων για νέα μέλη δείχνουν ξεκάθαρα ότι κάποιοι θέλουν να κρατήσουν την ομάδα μας στο Μεσαίωνα, με ελεγχόμενα μέλη και ελεγχόμενες συνελεύσεις. Σε καμιά περίπτωση δε θα παίξουμε το παιχνίδι τους.

Εμείς καλούμε τον Πράσινο Λαό σε συσπείρωση. Ακόμα και αν κάποιοι διαφωνούν με τη ΘΥΡΑ 9 σε κάποια θέματα τους ζητάμε να μην κλείσουν τα μάτια τους και να δουν ξεκάθαρα την ορθότητα των απόψεων μας όσον αφορά τον εκδημοκρατισμό της ομάδας μας. Θέλουμε και τον τελευταίο Ομονοιάτη στο πλάι μας για να παλέψουμε μαζί στον αγώνα για να δοθεί η Ομόνοια στο λαό της.

Στις 25 Ιουνίου σας θέλουμε ΟΛΟΥΣ στο παγκύπριο συλλαλητήριο που θα διοργανώσουμε έξω από το χώρο που θα πραγματοποιηθεί η εκλογική συνέλευση του σωματείου μας.

-Σκοπός μας είναι να καταγγείλουμε τον αποκλεισμό μιας μεγάλης μερίδας κόσμου της Ομόνοιας από την εκλογική συνέλευση και κατ’ επέκταση από τη λήψη των αποφάσεων για την ομάδα μας.

-Αίτημα μας θα είναι όπως εκπρόσωπος του συλλαλητηρίου τοποθετηθεί στη συνέλευση έτσι ώστε να ακουστεί και η φωνή όλων αυτών που τόσα χρόνια φιμώνονται.

 Ακόμη και την υστάτη κάνουμε έκκληση προς όλους για εκλογή κοινά αποδεκτού συμβουλίου για να ηγηθεί της ομάδας μας. Ένα κοινά αποδεκτό συμβούλιο που πρώτη του κίνηση θα είναι το άνοιγμα των μελών του Σωματείου έτσι ώστε όλοι οι Ομονοιάτες ενωμένοι να αποφασίζουμε για το μέλλον της ομάδας μας στις συνελεύσεις του μέλλοντος.

 Εδώ και πολλά χρόνια λένε ότι όσοι αντιδρούμε είμαστε απλά μια μικρή μερίδα κόσμου. ΤΩΡΑ είναι η ώρα να δείξουμε τη δύναμή μας, ΤΩΡΑ είναι η ώρα να πολεμήσουμε, ΤΩΡΑ είναι η ώρα να πάρουμε με τα χέρια μας τη λευτεριά που τόσα χρόνια μας στερούν.

Ας αποδείξουμε έξω από την εκλογική συνέλευση αν είμαστε λίγοι ή πολλοί.

Δε θέλουμε να ελευθερώσουμε την Ομόνοια για εμάς αλλά για όλους μας. Ακόμη και αυτοί που θα σταθούν απέναντι μας σε αυτό τον αγώνα στο τέλος θα μπορούν να γευτούν τους καρπούς της επιτυχίας μας, μιας επιτυχίας που θα κάνει την Ομόνοια παράδειγμα προοδευτικού και δημοκρατικού σωματείου, μιας επιτυχίας που θα μας δώσει την δυνατότητα να κάνουμε πράξη το σύνθημα Ελευθερία συζήτησης Ενότητα δράσης.

 Δεν μπορούμε να υποσχεθούμε πολλά, μονάχα ένα πράγμα. Όσους κι αν έχουμε στο πλάι μας, όσους κι αν έχουμε απέναντι μας εμείς θα τη δώσουμε τη μάχη, για την ΟΜΟΝΟΙΑ που ονειρευόμαστε, για το ποδόσφαιρο που ονειρευόμαστε, ακόμη και για τον κόσμο που ονειρευόμαστε.

 Ευχαριστούμε,

Γραμματεία ΘΥΡΑΣ 9».

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X