ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Το καμπ των ακαδημιών

Συνέντευξη τύπου πραγματοποίησε η Ομόνοια για το εκπαιδευτικό καμπ που διοργανώνει η ακαδημία της, στα πλαίσια της αναβάθμισής της σε όλα τα επίπεδα.

Το σύνθημα του καμπ είναι  ‘‘Βλέπουμε με το μυαλό, όχι με τα μάτια’’. Θα πραγματοποιηθεί στο προπονητικό κέντρο Ηλίας Πούλλος, από την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 μέχρι το Σάββατο 25 Ιουνίου 2016 και θα περιλαμβάνει 4,5 ώρες εκπαίδευσης καθημερινά.

Υπεύθυνος εκπαιδευτής-προπονητής κατά την διάρκεια του Camp, θα είναι ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο στον τομέα της προπόνησης και εκπαίδευσης του ποδοσφαιρικού μυαλού, ο Βέλγος, Michel Bruyninckx.

Ο Michel Bruyninckx διετέλεσε Διευθυντής Ακαδημιών των μεγαλύτερων συλλόγων του Βελγίου, της Σταντάρντ Λιέγης και της Άντερλεχτ και έχει παραχωρήσει σεμινάρια σε μεγάλους συλλόγους του εξωτερικού, όπως η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Φέγενοορντ, η Αϊντχόβεν και πολλές άλλες.

Εδώ και τρία χρόνια είναι υπεύθυνος του κέντρου εκπαίδευσης ποδοσφαιρικού μυαλού της Μίλαν, όπως επίσης και εκπαιδευτής των προπονητών της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Βελγίου. Έχει επίσης επίσημες συνεργασίες με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αμερικής, της Ολλανδίας και την Ακαδημία Aspire στο Κατάρ.

Μαζί με τον Michel Bruyninckx θα είναι ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας της Άντερλεχτ, Dirk Gyselinckx, o Hans Somers (πρώην ποδοσφαιριστής των Ουτρέχτη και Τραμπζονσπορ), ο Oleg Iachtchouk (πρώην ποδοσφαιριστής της Άντερλεχτ και της Εθνικής Ουκρανίας και νυν προπονητής της U13 και βοηθός προπονητής της U21 της Άντερλεχτ η οποία έφτασε μέχρι τα ημιτελικά Uefa Champions Youth League) και ο Emanuele Pischetola (πρώην ποδοσφαιριστής της Μίλαν, και προπονητής στην Ακαδημία της Μίλαν τα τελευταία 25 χρόνια δουλεύοντας μαζί με τεράστιες ποδοσφαιρικές φυσιογνωμίες).

Καινοτομία του σεμιναρίου είναι η παρουσίαση των επαναστατικών μεθόδων προπόνησης CogiTraining και Senseball.

Ποδοσφαιριστές στυλοβάτες της σημερινής Εθνικής Βελγίου, έχουν αναδειχθεί μέσω των συγκεκριμένων μεθόδων. Ενδιαφέρον για τις μεθόδους έχουν δείξει προπονητές κεφάλαια για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο όπως ο Ζοσέ Μουρίνιο και ο Γιούργκεν Κλοπ. Επίδειξη της προπονητικής μεθόδου senseball, έγινε κατά την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 στην Βραζιλία.     
Κόστος συμμετοχής στο camp  

Για όλους τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο δυναμικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, το  επιχορηγημένο από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Σωματείου μας κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 70 ευρώ (3 ευρώ ανά ώρα προπόνησης και εκπαίδευσης).

Για τους ποδοσφαιριστές που δεν ανήκουν στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 120 ευρώ (5,5 ευρώ ανά ώρα προπόνησης και εκπαίδευσης).

Σεμινάριο για προπονητές

Την Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016, θα πραγματοποιηθεί προπονητικό σεμινάριο, από τις 09:00 μέχρι τις 12:00.. Το κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο για προπονητές, εκτός ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είναι €25.

Επίσης όσοι προπονητές θέλουν να παρακολουθήσουν και να λάβουν μέρος στο Camp, οι οποίοι εργάζονται εκτός ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μπορούν να το πράξουν. Το κόστος συμμετοχής θα είναι €150.

Εγγραφές - Πληροφορίες: 77771948, 99966506, 99339834.

Το καμπ αυτό διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά. Πληροφορίες για το καμπ έδωσαν οι Ανδρέας Μηλιώτης (οργανωτικός υπεύθυνος των ακαδημιών Ομόνοιας) και Φάντζιο Μπούις, τεχνικός υπεύθυνος.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X