ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Τα εισιτήρια με Αλκή

Απαραίτητη η κάρτα φιλάθλου

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Αρχίζει αύριο η προπώληση των εισιτηρίων της Ομόνοιας για τον αγώνα της πρεμιέρας με την Αλκή στο ΓΣΠ.

Αναλυτικά:

Αρχίζει αύριο (21/08) η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την Αλκή. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο, 25 Αυγούστου, στο στάδιο ΓΣΠ και θα ξεκινήσει στις 20:00, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος 2018-19, για να μπορεί ο φίλαθλος να προμηθευτεί εισιτήριο και να εισέρχεται σε στάδια πρώτης κατηγορίας, θα πρέπει απαραιτήτως να έχει εκδώσει κάρτα φιλάθλου, την οποία υποχρεούται να επιδεικνύει κατά την είσοδό του στο κάθε στάδιο.

Εδώ όλες οι πληροφορίες για την Κάρτα Φιλάθλου: https://bit.ly/2MnbWgf

Δυνατότητα επιλογής θέσης στην κερκίδα, στην προπώληση εισιτηρίων

Έχει διαφοροποιηθεί η διαδικασία έκδοσης εισιτηρίων κατά την προπώληση, καθώς ο κάθε φίλαθλος μπορεί πλέον να επιλέξει τη θέση από την οποία θα παρακολουθήσει τον κάθε αγώνα. Αυτή η αλλαγή απαιτεί περισσότερο χρόνο εξυπηρέτησης, κάτι που οι φίλαθλοι είναι καλό να λάβουν υπόψη τους, για καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

Τα ωράρια και τα σημεία πώλησης των εισιτηρίων:

Εκδοτήρια «ΟΜΟΝΟΙΑ – PrimeTel»
– Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή: 09:00–13:00 & 14:00–20:00
– Σάββατο: 09:00 – 14:00
Online Ticketing: https://bit.ly/2sghwHu
Από τις 21/08, μέχρι τις 25/08, στις ώρα 18:00.
Ταμεία σταδίου ΓΣΠ
Εισιτήρια θα διατίθενται και στα ταμεία του σταδίου, τα οποία θα ανοίξουν στις 17:30. Την ίδια ώρα θα ανοίξουν και οι είσοδοι του σταδίου. Σημειώνεται πως, λόγω της νομοθεσίας με την Κάρτα Φιλάθλου, απαιτείται περισσότερος χρόνος για να εξυπηρετηθεί ο κάθε φίλαθλος στα ταμεία του σταδίου. Συνεπώς, προτρέπονται οι φίλαθλοι όπως προτιμήσουν την μέθοδο της προπώλησης για αγορά εισιτηρίου.

Οι τιμές των εισιτηρίων

ΚΕΡΚΙΔΑ Κανονικό Μαθητικό Παιδικό
Δυτική Κάτω Διάζωμα €15
Δυτική Πάνω Διάζωμα €15 €10 €1
Ανατολική €12 €10 €1

 

 

ΒΟΡΕΙΑ Τμήματα Γενική Είσοδος Παιδικό
Οικογενειακό Τμήμα * 116-122, 213-218 €10 €1
Μεμονωμένα 114, 115, 210, 211, 212 €10

* Στο Οικογενειακό Τμήμα της Βόρειας κερκίδας, θα πρέπει το κανονικό εισιτήριο να συνδυάζεται με τουλάχιστο ένα παιδικό εισιτήριο. Το παιδικό εισιτήριο διατίθεται σε παιδιά κάτω των 14 χρονών.

Προτρέπονται οι φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να προαγοράσουν το εισιτήριο τους

Η νομοθεσία με την Κάρτα Φιλάθλου, όπως και η διαδικασία επιλογής θέσης στην κερκίδα, απαιτούν περισσότερο χρόνο εξυπηρέτησης του κάθε φίλαθλου. Κάτι που οι φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ προτρέπονται να λάβουν υπόψη, στις διαδικασίες που ακολουθούν για παρουσία τους στο γήπεδο. Η αγορά εισιτηρίου κατά την περίοδο της προπώλησης, προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση. Όπως και η έγκαιρη παρουσία στα ταμεία του σταδίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X