ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Αναμένοντας τον Πέτεφ

Πολλές οι εκκρεμότητες στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού». Καθοριστικές οι επόμενες μέρες

Ανδρέας Βιολάρης

Ανδρέας Βιολάρης

Πολύ σημαντικές κρίνονται οι επόμενες μέρες/εβδομάδες στην Ομόνοια. Οι εκκρεμότητες είναι πολλές και αφορούν σε όλα τα επίπεδα. Διοικητικές, οικονομικές και μεταγραφικές εκκρεμότητες, ενώ από σήμερα ανοίγει και ο κύκλος της προετοιμασίας για τον αγώνα με την Αλκή. 

Ένα από τα ζητήματα που χρίζει ρύθμισης, αλλά δεν αποτελεί πρώτη προτεραιότητα, είναι η αντικατάσταση του Πανίκου Νεοφύτου, ο οποίος υπέβαλε την παραίτηση του από τη θέση του Α’ Αντιπροέδρου. Οι εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν με το νέο έτος, με την θέση του κ. Νεοφύτου στο Δ.Σ. να αναπληρώνεται από τον πρώτο επιλαχόντα των τελευταίων εκλογών (1ος επιλαχών Νικόλας Βαλανίδης και 2ος ο Γιάννος Τραν), ενώ η θέση του Α’ Αντιπροέδρου θα πληρωθεί από μέλος της νυν διοίκησης.

Το οικονομικό είναι φυσικά στην πρώτη γραμμή και αποτελεί πάντα πρώτη προτεραιότητα. Τις προηγούμενες εβδομάδες έγινε υπερπροσπάθεια και μάχη με τον χρόνο για να εξευρεθούν οι πόροι για να μπορεί η διοίκηση να ανταποκριθεί στις άμεσες υποχρεώσεις της. Αυτή η μάχη με τον χρόνο θα επαναληφθεί ξανά μέσα στη σεζόν, με ευχή των διοικούντων να στεφθεί και πάλι με επιτυχία.

Στο κεφάλαιο προγραμματισμός, η απόκτηση του Νικολάι Μιχαΐλοφ με το καθεστώς ανέργου επιτρέπει στους «πράσινους» να πραγματοποιήσουν ακόμη τέσσερις προσθήκες. Ιδανικά ο Ιβάιλο Πέτεφ θα ήθελε να εξαντλήσει όλες τις μεταγραφές. Το θέμα, όμως, είναι κατά πόσο υπάρχει η οικονομική δυνατότητα να γίνει κάτι τέτοιο. Η διοίκηση εξήγησε στον Βούλγαρο τεχνικό τα οικονομικά δεδομένα και βάσει αυτών θα κινηθεί στη μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου. Αν τα δεδομένα ήταν διαφορετικά και υπήρχε διαθέσιμο μπάτζετ για να προστεθεί η απαιτούμενη ποιότητα και ποσότητα, δεν θα συζητούσαμε σήμερα για πιθανή επανεγγραφή του Λούκα Βύντρα ή ακόμα για την επιστροφή του Μπλάντι Τουρέ. Ο τεχνικός της Ομόνοιας θα συνεχίσει την αξιολόγηση των δύο ποδοσφαιριστών και σύντομα θα ενημερώσει την διοίκηση για την τελική του απόφαση.

Οι διοικούντες βρίσκονται σε αναμονή και για τις αποφάσεις του Πέτεφ σε σχέση με τους παίκτες που θα αποχωρήσουν. Όπως τονίσαμε ξανά, έχουν γραφτεί πολλά και έχουν ειπωθεί πολύ περισσότερα τις προηγούμενες εβδομάδες, ωστόσο, η άφιξη του Βούλγαρου προπονητή ενδεχομένως να ανατρέψει κάποια δεδομένα.

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία για τον αγώνα της ερχόμενης Τρίτης (2 Ιανουαρίου) ξεκινά με αρκετά ερωτηματικά. Σήμερα θα γίνει επαναξιολόγηση της κατάστασης των Κανού και Μπρέφεελντ, ενώ μέσα από τις επόμενες προπονήσεις θα διαπιστωθεί η βαθμός ετοιμότητας του Μιχαΐλοφ και κατά πόσο θα είναι σε θέση να κάνει ντεμπούτο στον αγώνα του «Αμμόχωστος».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X