ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Φρέντμπεργκ: «Δεν υπάρχει θέμα απειθαρχίας…»

Όλα όσα δήλωσε ο Δανός τεχνικός της Ομόνοιας…

Ξεκάθαρος ο Γιέσπερ Φρεντμπεργκ στη διάσκεψη τύπου. Ο προπονητής της Ομόνοιας σημείωσε πως το αποτέλεσμα σύμφωνα με τις ευκαιρίες είναι δίκαιο, ενώ τόνισε πως θα μπορούσε η ομάδα του να πάρει τη νίκη.

Παράλληλα παραδέχθηκε πως μόνο οι ίδιοι και η ομάδα φταίει για την κατάσταση που υπάρχει σήμερα, ενώ δεν παρέλειψε να σημειώσει πως δεν χρησιμοποίησε νεαρούς γιατί απ’ τη μια δεν υπάρχει κάποιος νεαρός που αυτή τη στιγμή να χτυπά τη θέση της ενδεκάδας, ενώ ταυτόχρονα δεν είναι σωστό και δεν θα ήταν δίκαιο να πάρουν ευκαιρία σε μια τόσο δύσκολη κατάσταση.

Για το παιχνίδι: «Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα γιατί η ΑΕΛ έπαιξε καλύτερα από μας, βάσει και των ευκαιριών. Νιώθω πως είναι άδικο σίγουρα με τον τρόπο που ήρθε, όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Δεν φταίει κανείς εκτός από εμάς για την κατάσταση που είμαστε τώρα. Καταλαβαίνω γιατί το χάρηκαν στην ΑΕΛ. Είχαμε και κάποιες απουσίες, δεν παίξαμε όπως θέλαμε, όσοι έπαιξαν έκαναν ότι μπορούσαν. Εύχομαι να αλλάξουν τα πράγματα».

Για τα σημάδια χαλάρωσης στον αγώνα: «Δεν βλέπω πως οι ποδοσφαιριστές μας δεν έχουν κίνητρο και δεν είναι συγκεντρωμένοι. Δεν υπάρχει θέμα απειθαρχίας όμως υπάρχει η πολύ κακή ψυχολογία. Η μεγάλη διαφορά με την ΑΕΛ είναι πως είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν 23 ποδοσφαιριστές, ενώ εμείς δεν είχαμε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε περισσότερους».

Για τους νεαρούς: «Ναι θα ήθελα να πάρουν παίκτες νεαροί ποδοσφαιριστές, αυτή είναι δουλειά μου. Θέλαμε να κτυπήσουμε την νίκη. Υπάρχει ταλέντο όμως δεν είναι έτοιμοι ακόμη. Και θέλουμε να τους δώσουμε ευκαιρίες, δίκαιες ευκαιρίες και σε τέτοιες καταστάσεις δεν είναι πολύ εύκολο. Είχαν εξάλλου παιχνίδι την Τετάρτη 120 λεπτά».

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X