ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ολυμπιακός: Ψηλά στη λίστα ο Μαρίνος Σατσιάς

Στη διαδικασία εξεύρεσης προπονητή βρίσκεται ο Ολυμπιακός Λευκωσίας

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Μετά την παραίτηση του Βέσκο Μιχαήλοβιτς, την ευθύνη μέχρι το φινάλε της σεζόν έχει αναλάβει ο αρχηγός της ομάδας Κυριάκος Πολυκάρπου. Παράλληλα, όμως η διοίκηση του Ολυμπιακού εξετάζει ονόματα προπονητών και όταν κρίνει ποιος είναι ο κατάλληλος θα το ανακοινώσει. Ένα από τα ονόματα που παίζουν είναι και αυτό του Μαρίνου Σατσιά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κύπριος τεχνικός βρίσκεται ψηλά στη λίστα της ομάδας και οι διοικούντες προσπαθούν να καταλήξουν σε συμφωνία. Το όλο θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει ίσως ακόμα και πριν το τέλος της εβδομάδας.

Ο Μαρίνος Σατσιάς πραγματοποίησε σπουδαία χρονιά στον πάγκο της Ομόνοιας Αραδίππου, απέκτησε σημαντική εμπειρία στη Β’ κατηγορία και στον Ολυμπιακό πιστεύουν ότι αποτελεί την καλύτερη δυνατή επιλογή για να πάρει το τιμόνι της ομάδας.

Πριν από τον Βέσκο Μιχαήλοβιτς, θυμίζουμε πως όταν ο Χρύσης Μιχαήλ αποτελούσε παρελθόν η ομάδα είχε φθάσει πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Κώστα Σακκά, η οποία εν τέλει δεν είχε καρποφορήσει και έτσι ο Βέσκο ήταν η τελική επιλογή.

Στη νέα σεζόν ο Ολυμπιακός χρειάζεται έναν καλό τεχνικό, μια καλή βάση από Κύπριους ποδοσφαιριστές (θα υπάρξουν και αποχωρήσεις), και ο στόχος σαφώς και θα είναι η επιστροφή στα σαλόνια. Βέβαια το έργο μόνο εύκολο δεν θα είναι, καθώς θα υπάρχουν πολλές ομάδες με στόχο την άνοδο (Αναγέννηση, Καρμιώτισσα, Εθνικός Άχνας, Άρης). 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X